Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγνοείται αεροπλάνο στη Ρωσία που δεν αποκρίθηκε στην επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου. Τα ίχνη του χάθηκαν πάνω από χερσόνησο της Καμτσάτκα ενώ επιβαίνουν σε αυτό έξι μέλη του πληρώματος και 22 επιβάτες. Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγια για 27 επιβαίνοντας, ενώ όλες οι πηγές αναφέρουν πως ανάμεσά τους είναι και ένα μωρό.

Πρόκειται για ένα αεροπλάνο Antonov An-26 και σύμφωνα με τους Ρώσους χάθηκε η επικοινωνία μαζί του πάνω από την Καμτσάτκα.

Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο TASS το αεροσκάφος δεν είχε αναφέρει κάποιο τεχνικό πρόβλημα ενώ και και ο χειριστής του δεν είχε ενημερώσει για κάτι. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν φόβοι για πτώση του στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα με βάση τις πηγές που επικαλείται το TASS: «Σύμφωνα με πρώιμες πληροφορίες το An-26 θα μπορούσε να έχει συντριβεί στη θάλασσα».

«Ελικόπτερο Mi-8 του ρωσικού υπουργείου έκτακτης ανάγκης με τους διασώστες της ομάδας έρευνας και διάσωσης του ρωσικού υπουργείου στην επικράτεια Καμτσάτκα είναι έτοιμο για αναχώρηση», ανακοίνωσε το υπουργείο έκτακτης ανάγκης.

https://twitter.com/izvestia_ru/status/1412280197169176576?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA