Μενού
  • Α-
  • Α+

Αίσθηση προκάλεσε η δημοσιοποίηση σχεδίων από το εξοχικό του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η στιγμή της διαρροής – που φαίνεται πως έγινε από το αρχιτεκτονικό γραφείο το οποίο είχε αναλάβει και την επιμέλειά τους – έχει τη δική της σημασία, καθώς η οικονομία της Τουρκίας βουλιάζει. Μάλιστα, προ ολίγων ημερών, η σύζυγος του Ερντογάν, Εμινέ, «συμβούλεψε» τις Τουρκάλες νοικοκυρές να κάνουν πιο μικρές τις μερίδες!https://twitter.com/veliagbaba/status/1412086573768847364?ref_src=twsrc^tfw

Το εξοχικό, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, έχει 300 δωμάτια, ιδιωτική πισίνα και παραλία και ατελείωτους κήπους. Σε αυτή, με βάση τα όσα είναι γνωστά,καθώς οι πληροφορίες είναι με το σταγονόμετρο, έχουν φιλοξενηθεί και ξένοι ηγέτες, όπως ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα.

https://www.youtube.com/watch?v=RxuhVjv_MMo

Σε κάθε περίπτωση, η δημοσιοποίηση των σχεδίων προκάλεσε αίσθηση, καθώς η κατώτατη σύνταξη φτάνει σε κάποιες περιπτώσεις μόλις τα 200 ευρώ.

Πηγές: t24.com.tr, Cumhuriyet TV

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA