Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί από τον πατέρα της όταν πήγαινε 1η Λυκείου, αποκάλυψε η νεαρή και δημοφιλής ηθοποιός από την Τουρκία Μελίσα Ντονγκέλ, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές όπως το «Bizim Hikâye» (Η Ιστορία μας), «Sen Çal Kapımı» (Χτύπησε μου την πόρτα) και πιο πρόσφατα στη σειρά που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας την «Elif».

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία - «Κεραυνοί» Πεκέρ: Ο Σοϊλού μοίραζε Καλάσνικοφ σε πολίτες τη νύχτα του πραξικοπήματος

Η ηθοποιός που είναι μόλις 21 ετών μίλησε αρχικά στη μητέρα της, η οποία κατάγεται από την Ουκρανία και η οποία δεν την πίστεψε και η ιστορία της δεν απκαλύφθηκε. Τελικά η Ντόνγκελ απευθύνθηκε η ίδια στις 18 Ιανουαρίου του 2017 στην αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον πατέρα της, ο οποίος εν συνεχεία κατήγγειλε την κόρη του για συκοφαντία.

«Δεν μπορούσα να πω τίποτα επειδή ο πατέρας μου με απειλούσε συνεχώς ότι θα τελειώσει την καριέρα μου στην υποκριτική και θα με απομακρύνει από το σχολείο. Προσπάθησα ακόμα και να αυτοκτονήσω. Δεν έχω πλέον άλλη υπομονή να το υπομείνω όλο αυτό. Κουράστηκα να ζω σαν να μην συνέβη τίποτα. Νιώθω σαν είμαι 30 χρονών. Ήθελα να φύγω και σκέφτομαι την αδερφή μου», εξήγησε η Ντόνγκελ, η οποία είπε ακόμα ότι χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη για να ξεπεράσει το τραύμα της.

Σύμφωνα με το CNNTurk πατέρας της Ντόνγκελ καταδικάστηκε τελικά το 2015 σε 15 χρόνια φυλάκισης για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου. Στην εκδίκαση της έφεσης σε δεύτερο βαθμό βρήκε την ποινή κατάλληλη και πλέον αναμένει την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου.

https://www.instagram.com/p/CQBuzu1FsxA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για το δράμα της καθώς η κηδεμονία της αδερφής της βρίσκεται ακόμα στα χέρια του πατέρα της παρότι βρίσκεται ακόμα στη φύλακη και αποφάσισε να τη διεκδικήσει. Η Μέλισε Ντόνεγκελ έχει αναδειχθεί σε εξέχουσα προσωπικότητα του κινήματος #MeToo στην Τουρκία, πλήθος καλλιτεχνών τη στηρίζουν δημόσια με το hashtag #YalnızDeğilsınMelisaDöngel (Μέλισα Ντόνγκελ δεν είσαι μόνη σου) ζητώντας παράλληλα την αλλαγή της νομοθεσίας για τις υποθέσεις κακοποίησης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA