Μενού
  • Α-
  • Α+

Δραματική χαρακτήρισε την κατάσταση της υγείας του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο αναλυτής, Cevheri Güven, σε πρόσφατες δηλώσεις του. Ο ίδιος μιλώντας στο Open σημείωσε πως το τελευταίο διάστημα ο Τούρκος Πρόεδρος φαίνεται να δυσκολεύεται να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Μάλιστα, σημείωσε ότι στις περισσότερες ομιλίες του υπάρχει μία πολύ μεγάλη οθόνη πίσω από τους δημοσιογράφους και πρέπει να απαντήσει στις ερωτήσεις που του θέτουν, οι οποίες είναι προετοιμασμένες εκ των προτέρων, διαβάζοντας τα κείμενα σε αυτή την οθόνη. «Πραγματικά έχει πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του» είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος αναλυτής και σχολίασε επίσης ότι το πρόγραμμά των ημερήσιων εμφανίσεων του έχει μειωθεί.

Εάν η κατάσταση της υγείας του Τούρκου Προέδρου επιδεινωθεί περισσότερο τότε, σύμφωνα με τον Cevheri Güven, την εξουσία μπορεί να αναλάβει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ. «Μετά τις 15 Ιουλίου, ο Ταγίπ Ερντογάν παραχώρησε πλήρως τη διοίκηση των Ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας στον Χουλουσί Ακάρ και έγιναν κάποιες πάρα πολύ σημαντικές νομικές αλλαγές, επομένως οι αεροπορικές, θαλάσσιες και χερσαίες δυνάμεις Διοίκησης, υπάγονται άμεσα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας» είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος αναλυτής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA