Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Χαμός στο Instagram: Οι τεχνητές λίμνες στην έρημο του Ντουμπάι κλέβουν την παράσταση

 Η μεγαλύτερη τεχνητή λίμνη στο Ντουμπάι είναι η Love Lakes που εκτείνεται σε έκταση 550.000 μέτρων - Οι δύο αλληλένδετες καρδιές είναι ορατες στο σύνολό τους μόνο από τον ουρανό

(Πηγή: Associated Press)
(Πηγή: Associated Press)

Οι τεχνητές λίμνες στην έρημο του Ντουμπάι που αποτελούν οπτικό θέαμα και προσελκύουν τα πλήθη λόγω Instagram. Η μεγαλύτερη είναι η Love Lakes που εκτείνεται σε έκταση 550.000 μέτρων. Οι δύο αλληλένδετες καρδιές είναι ορατες στο σύνολό τους μόνο από τον ουρανό. Στην άκρη του Al Marmoom Desert Conserve Reserve, η περιοχή φιλοξενεί θηλαστικά, πουλιά και ψάρια, συμπεριλαμβανομένων 19 απειλούμενων ειδών.

Ο υπεύθυνος άγριας ζωής του Ντουμπάι, Saoud Faisal Mohamed, δήλωσε στο Euronews ότι είναι σημαντικό να υποστηρίξουμε τον οικοτουρισμό και τη διατήρηση του Ντουμπάι επειδή υπάρχουν περισσότερα από 19 είδη υπό εξαφάνιση εδώ. Στον δρόμο από τις λίμνες Love θα βρείτε τη λίμνη Expo 2020 δίπλα στο αεροδρόμιο Al Maktoum. Αυτό το θαύμα δημιουργήθηκε για να γιορτάσει το Ντουμπάι που φιλοξενεί την πρώτη Παγκόσμια Έκθεση στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Νότια Ασία.

Επίσης δίπλα στους αμμόλοφους είναι η μικρότερη από τις τρεις λίμνες - η Λίμνη της Σελήνης. Όπως υποδηλώνει το όνομα, έχει σχήμα ημισελήνου. Είναι ένα τέλειο μέρος για όσους θέλουν να σταθούν και να παρακολουθήσουν το ηλιοβασίλεμα δίπλα στον γηγενή αραβικό Όρυξο.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Instagram #Ντουμπάι

Best of Internet