Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας της τελευταίες ώρες στη Ρωσία, δείχνει τις τραγικές στιγμές όταν κατέρρευσε μέρος του σκηνικού στο θέατρο Μπολσόι καταπλακώνοντας και σκοτώνοντας ηθοποιό. Στη σκηνή επικράτησε πανικός με τους ηθοποιούς να ουρλιάζουν και να καλούν σε βοήθεια τη στιγμή που οι θεατές τον θεωρούσαν ως μέρος έργου.

Διαβάστε ακόμη: Τραγικός θάνατος στο θέατρο Μπολσόι – Κομμάτι του σκηνικού έπεσε πάνω σε ηθοποιό

Οπως φαίνεται και από το βίντεο, το σκηνικό αλλάζει πίσω από τους ηθοποιούς που παίζουν πάνω στη σκηνή. Για άγνωστο λόγο όμως ο 37χρονος ηθοποιός Γεβγένι Κουλές εγκλωβίστηκε κάτω από το σκηνικό κατά τη διάρκεια της αλλαγής με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Η παράσταση του Sadko, μιας όπερας του 19ου αιώνα διακόπηκε άμεσα με την ορχήστρα να σταματά απότομα και τους ηθοποιούς να φωνάζουν ζητώντας από τους τεχνικούς να ανεβάσουν το σκηνικό που καταπλάκωσε τον άτυχο ηθοποιό.

«Φτάσαμε στο θέατρο Μπολσόι και καθίσαμε στις θέσεις μας. Στη συνέχεια, ξαφνικά, όταν το σκηνικό κατέβηκε κατά την πρώτη κιόλας σκηνή, κάποιος φώναξε: “Γιατρέ! Χρειαζόμαστε ασθενοφόρο γρήγορα, κάποιος έπεσε κάτω από το σκηνικό!”» ανέφερε ένας από τους θεατές στη μοιραία παράσταση.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA