Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκτός Ιταλικής Γερουσίας θα παραμείνει για τις επόμενες 10 ημέρες η ιταλίδα γερουσιαστής Λάουρα Γκρανάτο καθώς αποφάσισε να κάνει τη... δική της επανάσταση και να μην δείξει, ως όφειλε, το πράσινο πάσο εμβολιασμένου κατά του κορονοϊού. Έτσι αφού της απαγορεύτηκε η είσοδος για τη χθεσινή συνεδρίαση της επιβλήθηκε και ποινή αποκλεισμού εννέα ακόμα ημερών!

Η Γκρανάτο, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, χθες το πρωί εισήλθε στη Γερουσία χωρίς να επιδείξει το πιστοποιητικό εμβολιασμού της. Οι υπάλληλοι που βρίσκονταν στην είσοδο ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους, και το απόγευμα επιβλήθηκαν οι σχετικές κυρώσεις. Η Γκρανάτο, η οποία εξελέγη με τα Πέντε Αστέρια αλλά στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε, το μεσημέρι πήρε μέρος σε συνεδρίαση της επιτροπής συνταγματικών υποθέσεων, η οποία ασχολήθηκε, ακριβώς, με την εφαρμογή της απόφασης για επέκταση του πάσου σε όλους τους εργαζόμενους της Ιταλίας.

Το απόγευμα, όμως, δεν της επετράπη να εισέλθει στην αίθουσα της Γερουσίας, όπου είχε ζητήσει να πάρει τον λόγο για να απαντήσει στην υπουργό Εσωτερικών Λουτσιάνα Λαμορτζέζε, η οποία είχε μόλις ολοκληρώσει την ομιλία της. Βάσει της απόφασης που ελήφθη χθες, όποιος γερουσιαστής δεν επιδεικνύει το green pass, στο εξής θα μένει εκτός του μεγάρου της ιταλικής Γερουσίας, του Παλάτσο Μαντάμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA