ΔΙΕΘΝΗ
04/11/2021 14:41

Dog TV: Στην Ευρώπη το πρώτο τηλεοπτικό κανάλι για σκύλους

Έρχεται και στην Ευρώπη το πρώτο τηλεοπτικό κανάλι για σκύλους - Ο λόγος για το αμερικανικό Dog TV που θα λειτουργήσει για αρχή στη Μεγάλη Βρετανία

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Dog TV: Στην Ευρώπη το πρώτο τηλεοπτικό κανάλι για σκύλους
Σκύλος (Πηγή: Pixabay)
Ανάγνωση:

Έρχεται και στην Ευρώπη το πρώτο τηλεοπτικό κανάλι για σκύλους. Ο λόγος για το αμερικανικό Dog TV που θα λειτουργήσει για αρχή στη Μεγάλη Βρετανία.

Διαβάστε ακόμη: Σαν σήμερα 3 Νοεμβρίου, ο πρώτος ζωντανός οργανισμός φτάνει στο διάστημα, είναι η σκυλίτσα Λάικα

Το Dog TV είναι συνδρομητικό κανάλι που λειτουργεί στις ΗΠΑ από το 2012 και πλέον έρχεται και στην Ευρώπη. Απευθύνεται σε σκύλους, σε κηδεμόνες αλλά και σε κυνόφιλους προβάλλοντας 24 ώρες το 24ωρο εκπομπές τόσο για τα τετράποδα όσο και για τους ανθρώπους. Ενώ πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί διαθέτουν ζωοφιλικές εκπομπές, ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός έχει σχεδιαστεί βάσει συστάσεων από επιστήμονες και ειδικούς στον καλύτερο φίλο του ανθρώπου ώστε να παρακολουθείται κυρίως από σκύλους.

Dog Tv

Οι εκπομπές στο τηλεοπτικό δίκτυο έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και βασίζονται κατά κύριο λόγο σε 60 επιστημονικές έρευνες, οι οποίες σύμφωνα με τους δημιουργούς του, αποσκοπούν τόσο στην εξοικείωση των σκύλων με συναισθήματα που γεννά η απουσία των αφεντικών τους όσο και στην ψυχαγωγία τους με ευχάριστη μουσική και εικόνες. Θεωρείται ιδανική παρέα για σκύλους που μένουν στο σπίτι μόνοι τους όταν απουσιάζουν τα αφεντικά τους. Μεταξύ των προγραμμάτων όμως υπάρχουν και εκπομπές που απευθύνονται μόνο σε ανθρώπους, όπως συνταγές για τη διατροφή των σκύλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΣΚΥΛΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΥΡΩΠΗ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ