Μενού
  • Α-
  • Α+

Τουλάχιστον 4 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 19 τραυματίστηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Κωνσταντινούπολη. Βίντεο που ανέβηκαν στα social media, δείχνουν τους θυελλώδεις ανέμους 130 χιλιομέτρων να σαρώνουν την πόλη.

Διαβάστε ακόμη: Ομικρον: Το κρυπτονόμισμα που «απογειώθηκε» λόγω της νέας μετάλλαξης

Όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές «ως αποτέλεσμα των ισχυρών ανέμων στην Κωνσταντινούπολη, τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 19 τραυματίστηκαν, τρεις εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση». Οι θυελλώδεις άνεμοι έχουν προκαλέσει σειρά προβλημάτων, ενώ έξι αεροσκάφη των τουρκικών αερογραμμών δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν στην Κωνσταντινούπολη.

Τσιμεντόλιθοι, πύργοι, σκεπές, διαλύθηκαν από τους θυελλώδεις ανέμους.  Σε αρκετές περιπτώσεις όπως φαίνεται και στα βίντεο, η μετακίνηση των πεζών γινόταν με μεγάλη δυσκολία. Κλειστά θα είναι αύριο, Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021, τα σχολεία στην Κωνσταντινούπολη. Σε μήνυμά του ο δήμαρχος της πόλης, Εκρέμ Ιμάμογλου, προειδοποίησε τους πολίτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις.

https://twitter.com/ChaudharyParvez/status/1465321553587884043?ref_src=twsrc^tfw

Στην περιοχή Εσενγιούρτ, στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης, στέγη που έφυγε από τη θέση της, έπεσε πάνω σε μητέρα και παιδί, προκαλώντας τον θάνατό τους.

https://twitter.com/ChaudharyParvez/status/1465326752721358848?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA