Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι θαυμαστές της ταινίας «Home Alone» μπορούν πλέον να εκπληρώσουν το όνειρό τους και να περάσουν μια ξέφρενη νύχτα στο σπίτι των McCallister λίγο πριν αλλάξει η χρονιά. Η πολυτελής οικία που βρίσκεται στο Σικάγο είναι διαθέσιμη για τις 7 Δεκέμβρη. Η Airbnb ανακοίνωσε την είδηση-έκπληξη την Τετάρτη. 

Διαβάστε ακόμη: Η ταινία «Home Alone» έγινε Lego και πιστεύουμε ξανά στα Χριστούγεννα

«Γιορτάστε τη σεζόν σε στυλ McCallister, filthy animals. Για πρώτη φορά, μια ομάδα ταραχοποιών μπορεί να ενοικιάσει το διαχρονικό σπίτι όπου ξεκίνησε η ιστορία του Home Alone, χωρίς να τους ενοχλήσουν διαρρήκτες», έγραψε η Airbnb σε μια ανάρτηση στο Instagram. Το καλύτερο όλων είναι ότι το σπίτι θα νοικιαστεί για... 25 δολάρια!

https://www.instagram.com/p/CW8O1u2FLXB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τους καλεσμένους θα καλωσορίσει ο ηθοποιός Devin Ratray, ο οποίος υποδύθηκε τον μεγαλύτερο αδερφό του Kevin McCallister, Buzz. Τον Κέβιν ΜακΚάλιστερ υποδύθηκε περίφημα ο Μακόλεϊ Κάλκιν.

Μια προβολή της νεότερης ταινίας «Μόνος στο σπίτι», με τίτλο «Home Sweet Home Alone», που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, θα κλείσει τη βραδιά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA