Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

H γυναίκα με τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο - Θέλει να μοιάζει με κούκλα Bratz

Η γυναίκα με τα «μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο» θέλει να τα κάνει... ακόμα μεγαλύτερα και σχεδιάζει να κάνει ενέσεις για 27η φορά, δηλώνοντας πως στόχος της είναι να μοιάζει με κούκλα Bratz

Η γυναίκα με τα «μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο» θέλει να τα κάνει... ακόμα μεγαλύτερα και σχεδιάζει να κάνει ενέσεις για 27η φορά, δηλώνοντας πως στόχος της είναι να μοιάζει με κούκλα Bratz.

Διαβάστε ακόμη: Σάσα Σταμάτη: Από τους τσακωμούς στην ελληνική showbiz μέχρι τη διακοπή της παράστασης του Ζαραλίκου

Η 24χρονη Andrea Ivanova από τη Σόφια της Βουλγαρίας ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα μοιάζει με κούκλα Bratz. Πάντως η Andrea δεν ασχολείται μόνο με τα χείλη της αφού πρόσφατα επισκέφτηκε πλαστικό χειρουργό προκειμένου να επιμηκύνει και να αλλάξει το περίγραμμα του προσώπου της. Για την αλλαγή του πηγουνιού και της γνάθου της πλήρωσε 600 ευρώ. Για να φτάσει στον στόχο της και να μοιάζει με κούκλα Bratz, θα μεγεθύνει τα ζυγωματικά της.

Όσο για τα χείλη της, δηλώνει πως από τότε που τα μεγέθυνε αυξήθηκε η αυτοπεποίθησή της. «Πολλοί άντρες από όλο τον κόσμο μου γράφουν στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και μου προσφέρουν χρήματα, ταξίδια και με προσκαλούν σε συναντήσεις όλη την ώρα», ισχυρίζεται. Για την ιστορία, για κάθε ένεση η 24χρονη πληρώνει 235 ευρώ.

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea88476)

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea88476)

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#πλαστικές επεμβάσεις #Βουλγαρία #γυναίκα

Best of Internet