Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που οι πολίτες της Τουρκίας περνάνε εξαιρετικά δύσκολες ώρες λόγω της κατρακύλας της τουρκικής λίρας, ο υπουργός Οικονομικών της χώρας αντί να δίνει απαντήσεις και λύσεις στο τεράστιο οικονομικό ζήτημα, δηλώνει ότι η οικονομία είναι η λάμψη στα μάτια. Η συγκεκριμένη στάση έφερε σε φανερή αμηχανία τη δημοσιογράφο μετά από την απάντηση που της έδωσε ο Νουρετίν Νεμπάτι.  Ο υπουργός όταν του ζητήθηκε να παραθέσει συγκεκριμένα νούμερα για το συνάλλαγμα που μετατράπηκε σε λίρες, προτίμησε αντί για αριθμούς να της ζήτησε  να τον κοιτάξει στα μάτια!

Διαβάστε ακόμη: Σαν σήμερα, 23 Δεκεμβρίου, εντοπίζονται οι 16 επιζήσαντες της αεροπορικής τραγωδίας στις Άνδεις και γίνεται γνωστή η ιστορία κανιβαλισμού

Η δημοσιογράφος επέμεινε λέγοντας του ότι η οικονομία είναι αριθμοί ωστόσο εκείνος υποστήριξε ότι η οικονομία είναι η … λάμψη στα μάτια του. Ολόκληρος  ο χαρακτηριστικός διάλογος:

  • Η Κεντρική Τράπεζα ανακοίνωσε τα νέα μέτρα για τις εγγυήσεις στις καταθέσεις, στις αυξήσεις έναντι του δολαρίου και του ευρώ. Πως πάνε τα νούμερα;
  • Μην αναφερθώ σε νούμερα. Όμως πάνε καλά! Κυρία Γκιουλτσίν κοιτάξτε στα μάτια μου! Τι βλέπετε μέσα στα μάτια μου;
  • Bλέπω τη χαρά κ. υπουργέ αλλά η οικονομία είναι οι αριθμοί!
  • H οικονομία είναι αριθμοί λέτε, αλλά οι αριθμοί είναι οι προσδοκίες. Η οικονομία είναι η εμπιστοσύνη, η οικονομία είναι η σταθερότητα, η οικονομία είναι η λάμψη στα μάτια! Τη λάμψη στα μάτια μου τη βλέπουν οι συνεργάτες μου!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA