Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκάνδαλο ξέσπασε στην Ουκρανία εξαιτίας της ενδυμασίας βοηθού και γραμματέα Υπουργού της κυβέρνησης. Η 27χρονη Κριστίνα Τίσκουν αποφάσισε να βάλει ντεκολτέ σε επίσημη εκδήλωση με αποτέλεσμα να ξεσπάσει... σάλος και ο υπουργός Παιδείας και Επιστημών Ιγκόρ Γκαρμπαρούκ να παραιτηθεί. Τελικά το... φόρεμα «πέτρα του σκανδάλου» βγήκε σε πλειστηριασμό για καλό σκοπό! 

Γκαρμπαρούκ, και Τίσκουν βρέθηκαν στην πόλη Λβιβ για επίσημη επίσκεψη. Φωτογραφίες τους δημοσιεύτηκαν στα social media και ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων για το φουστάνι της 27χρονης που είχε βαθύ ντεκολτέ. Η φωτογραφία του Υπουργού με τον δήμαρχο της Λβιβ και τη βοηθό του, έκανε τον γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες να αναρωτιούνται για τη σχέση που έχουν μεταξύ τους. 

Διαβάστε ακόμη: Κίνα: Θύμα απαγωγής βρήκε την οικογένειά του 33 χρόνια μετά, χάρη σε ένα σκίτσο!

Ο Ιγκόρ Γκαρμπαρούκ ήταν ένα από τα εξέχοντα στελέχη της κυβέρνησης του Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Ο 52χρονος πρώην υπουργός έχει πάρει διαζύγιο και μετά την κυκλοφορία της φωτογραφίας με τη βοηθό, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως έχει σχέση με την 27χρονη. Mάλιστα, ο πρώτος άνθρωπος που δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Instagram ήταν η Τίσκουν η οποία αποφάσισε να κάνει στη συνέχεια ιδιωτικό τον λογαριασμό της. Όμως ήταν ήδη αργά καθώς το στιγμιότυπο έγινε viral. 

Οι αντιδράσεις για το φόρεμα της 27χρονης ήταν έντονες στα social media με την ίδια να απαντά: «Νόμιζα ότι όλοι έχουν την ελευθερία να ντυθούν όπως τους αρέσει και όπως νιώθουν πιο άνετα». Η απάντηση της Κριστίνα ήταν... μαχαιριά για τους χρήστες των social media που βρήκαν φωτογραφία της στην οποία ήταν ντυμένη με γούνα αξίας 20.000 δολαρίων. Μάλιστα, υποστήριξαν πως η γούνα της 27χρονης κοστίζει όσο ο μέσος μισθός ενός Ουκρανού δασκάλου για το διάστημα ενός χρόνου. 

Για την ιστορία η Κριστίνα Τίσκουν είναι δικηγόρος και έχει μάστερ από το Πανεπιστήμιο της Λβιβ. Μάλιστα έχει το δικό της δικηγορικό γραφείο και ζει μόνιμα στο Κίεβο. Από την πλευρά του ο Ιγκόρ Γκαρμπαρούκ δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια και θεωρήθηκε ως «απάντησή» του η δημοσίευση του ποιήματος «Αν» του Ράντγιαρντ Kίπλινγκ στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. 

Δημοπρασία 

Ο Αρτέμ Νικιφόροβ πλησίασε την Κριστίνα και της ζήτησε να κάνει δημοπρασία για το φόρεμά της με τον όρο πως τα χρήματα θα δοθούν σε φιλανθρωπική οργάνωση. Σύμφωνα με τον ίδιο η 27χρονη δέχτηκε και ο αγοραστής έδωσε 1.000 δολάρια (περίπου 885 ευρώ). «Αυτό είναι το φόρεμα της Κριστίνα Τισκούν, που δέχτηκε αρνητικά σχόλια και παρενοχλήθηκε για το υπερβολικά αποκαλυπτικό φόρεμά της. Κατόπιν παράκλησής μου, η Κριστίνα μας έδωσε το φόρεμα ώστε να προβούμε σε μια φιλανθρωπική δημοπρασία. Ο νικητής είναι ο Εβγκένι Λοσόφσκι, που έδωσε 1.000 δολάρια. Ο Εβγκένι συμφώνησε να δοθούν τα χρήματα στο νοσοκομείο της Χερσόνας. Εγώ ο ίδιος προσφέρω ακόμα 325 ευρώ» έγραψε στο Facebook. 

Ποιος είναι ο Ιγκόρ Γκαρμπαρούκ

O Ιγκόρ Γκαρμπαρούκ αποφοίτησε από το μουσικό πανεπιστήμιο και εργαζόταν ως μέλος φιλαρμονικής. Στη συνέχεια θέλησε να μπει στη Lada και στο «Πράσινο Κόμμα» αλλά δεν τα κατάφερε. Έκτοτε... πέρασε από διάφορα κόμματα. Από το 2011 έως το 2013 εργαζόταν ως διευθυντής του τμήματος Εμπορίου του ουκρανικού υπουργείου Οικονομικών. Το 2015 έγινε λέκτορας στο πανεπιστήμιο του Κιέβου ενώ το 2020 έγινε υπουργός Παιδείας και Επιστημών.  

Για τους πρώτους 6 μήνες που ήταν υπουργός Παιδείας, σύμφωνα με τα αρχεία του κράτους αμειβόταν με περίπου 2.300 ευρώ. Ωστόσο ο Γκαρμπαρούκ το 2021 κατάφερε να αγοράσει μία πολυτελή BMW πουλώντας το... αρχαίο Mazda του. Σε μία προσπάθεια να δικαιολογηθεί, υποστήριξε δημοσίως πως η BMW κοστίζει 9.000 ευρώ τη στιγμή που το συγκεκριμένο μοντέλο στην Ουκρανία μεταχειρισμένο έχει 18.000 ευρώ!

«Είμαι μαζί του»

Η πρώην σύζυγος του Γκαρμπαρούκ, Αναστασία Ματουσέφσκαγια δήλωσε στο πρακτορείο Unian πως τον στηρίζει απόλυτα. «Σαν σεξολόγος και ψυχοθεραπεύτρια δεν θα σχολιάσω την υπόθεση με την Κριστίνα επειδή είμαι η πρώην σύζυγός του και μητέρα της κόρης του. Θα πω μόνο ένα πράγμα: Είμαι μαζί του! Είναι έντιμος άνδρας και επαγγελματίας». Επίσης στο προφίλ της στο Facebook έγραψε: «Λυπάμαι που τόσοι άνθρωποι επειδή είναι θυμωμένοι με τη ζωή τους ξεσπούν και δεν καταλαβαίνουν». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA