Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοβαρές καταγγελίες για τον θάνατο του γιου της έκανε η Σινέντ Ο’ Κόνορ (Sinead O'Connor). Μέσα από αναρτήσεις της στο twitter αναφέρει ότι ο 17χρονος ήταν σε πρόγραμμα παρακολούθησης καθώς είχε τάσεις αυτοκτονίας και βρισκόταν σε πρόγραμμα επιτήρησης. Παρ' όλα αυτά, το έσκασε από την κλινική που νοσηλευόταν και έδωσε τέλος στην ζωή του. «Ο Θεός να συγχωρέσει το ιρλανδικό κράτος, γιατί εγώ σίγουρα δεν θα το κάνω» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: Νόβακ Τζόκοβιτς: Απορρίφθηκε αίτημα της κυβέρνησης της Αυστραλίας - Οριστικά τη Δευτέρα η δίκη για τη βίζα

Παράλληλα επιρρίπτει ευθύνες στην αρχή προστασίας παιδιών και εφήβων γιατί όπως υποστηρίζει έχουν «χαθεί» κι άλλα παιδιά λέγοντας ότι δεν αναλαμβάνουν ποτέ την ευθύνη και λένε συνεχώς ψέματα. Κατηγορεί επίσης ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες θέλησαν να εκδώσουν μαζί μια ανακοίνωση προς τον Τύπο, ώστε να αποποιηθούν κάθε ευθύνη.

https://twitter.com/OhSineady/status/1479876961220665346?ref_src=twsrc^tfw

Μετά τον άδικο χαμό του 17χρονου, η μητέρα του λέει ότι θα χρειαστεί λίγο χρόνο να πενθήσει «Όταν θα είμαι έτοιμη εξηγεί, θα πω ακριβώς για το δαιμόνιο, αδιάφορο, εγωπαθές κράτος της Ιρλανδίας».

Ο 17χρονος είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες δύο ημέρες και δεν έδινε σημεία ζωής. Συγκεκριμένα, αγνοούνταν από την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου. Τελευταία φορά εθεάθη το πρωί της Παρασκευής (7/1) σε περιοχή του Δουβλίνου αλλά από τότε χάθηκαν τα ίχνη του και σήμερα (8/1) οι αρχές επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

«Ο όμορφος γιος μου, ο Νέστα Αλι Σέιν Ο’ Κόνορ, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τερματίσει τον επίγειο αγώνα του. Τώρα βρίσκεται με το Θεό. Να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Μωρό μου, σ’ αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA