Μενού
  • Α-
  • Α+

H προσφορά υπηρεσιών 5G σε αμερικανικά αεροδρόμια έφερε προβλήματα σε ορισμένες εταιρίες όπως η American Airlines που ανακοίνωσε ότι είχε μερικές καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων, αλλά και μερικές πρόσθετες επιπτώσεις στον στόλο των περιφερειακών αεροσκαφών της.

Διαβάστε ακόμη: Επίθεση στο Καπιτώλιο: Κλητεύσεις σε τρεις στενούς συνεργάτες του Τραμπ και τον Τζουλιάνι

Ο Ντέιβιντ Σέιμουρ υπεύθυνος επιχειρησιακής λειτουργίας της American Airlines ενημέρωσε τους εργαζόμενους της εταιρίας ότι αναμένει ότι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) θα προχωρήσει σύντομα, στην έκδοση επικαιροποιημένων επιχειρησιακών προϋποθέσεων για τα αεροσκάφη Airbus και τους περιφερειακούς στόλους. Οι νέες αυτές επιχειρησιακές προϋποθέσεις θα επιτρέψουν στην αναφερόμενη αεροπορική εταιρία να δραστηριοποιείται κανονικά στα περισσότερα αεροδρόμια. «Έχουμε δει μικρές επιχειρησιακές επιπτώσεις» δήλωσε ο Σέιμουρ.

Στο μεταξύ, η αεροπορική εταιρία Korean Air ανακοίνωσε ότι θα επιχειρεί με αεροσκάφη 777 και 747 σε πτήσεις προς αεροδρόμια των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό της, μετά τις νέες οδηγίες που έλαβε από την FAA αναφορικά με τις υπηρεσίες 5G σε αμερικανικά αεροδρόμια.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA