ΔΙΕΘΝΗ
20/01/2022 08:39

ΗΠΑ: Καθυστερήσεις σε αεροδρόμια και ακυρώσεις πτήσεων λόγω 5G

Η American Airlines ανέφερε μερικές καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων, μετά την ενεργοποίηση της προσφοράς υπηρεσιών 5G - Αναμένεται έκδοση επικαιροποιημένων επιχειρησιακών προϋποθέσεων για τα αεροσκάφη Airbus 

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
ΗΠΑ: Καθυστερήσεις σε αεροδρόμια και ακυρώσεις πτήσεων λόγω 5G
Αεροπλάνο (πηγή: Shutterstock)
Ανάγνωση:

H προσφορά υπηρεσιών 5G σε αμερικανικά αεροδρόμια έφερε προβλήματα σε ορισμένες εταιρίες όπως η American Airlines που ανακοίνωσε ότι είχε μερικές καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων, αλλά και μερικές πρόσθετες επιπτώσεις στον στόλο των περιφερειακών αεροσκαφών της.

Διαβάστε ακόμη: Επίθεση στο Καπιτώλιο: Κλητεύσεις σε τρεις στενούς συνεργάτες του Τραμπ και τον Τζουλιάνι

Ο Ντέιβιντ Σέιμουρ υπεύθυνος επιχειρησιακής λειτουργίας της American Airlines ενημέρωσε τους εργαζόμενους της εταιρίας ότι αναμένει ότι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) θα προχωρήσει σύντομα, στην έκδοση επικαιροποιημένων επιχειρησιακών προϋποθέσεων για τα αεροσκάφη Airbus και τους περιφερειακούς στόλους. Οι νέες αυτές επιχειρησιακές προϋποθέσεις θα επιτρέψουν στην αναφερόμενη αεροπορική εταιρία να δραστηριοποιείται κανονικά στα περισσότερα αεροδρόμια. «Έχουμε δει μικρές επιχειρησιακές επιπτώσεις» δήλωσε ο Σέιμουρ.

Video Loading...

Στο μεταξύ, η αεροπορική εταιρία Korean Air ανακοίνωσε ότι θα επιχειρεί με αεροσκάφη 777 και 747 σε πτήσεις προς αεροδρόμια των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό της, μετά τις νέες οδηγίες που έλαβε από την FAA αναφορικά με τις υπηρεσίες 5G σε αμερικανικά αεροδρόμια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΗΠΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ 5G
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ