Μενού
  • Α-
  • Α+

Ασυνήθιστες εικόνες έχουν απαθανατιστεί στην ουκρανική πόλη Ντνίπρο, καθώς δεκάδες γυναίκες συγκεντρώνονται για να ετοιμάσουν βόμβες μολότοφ, ώστε να αντιμετωπίσουν τον ρωσικό στρατό. Στην Ντνίπρο, Όπου βρίσκεται στην ανατολική Ουκρανία, έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες άνθρωποι σε μια προσπάθεια να παράσχουν υποστήριξη στη στρατιωτική άμυνα της χώρας καθώς τα ρωσικά στρατεύματα προσπαθούν να την κυριεύσουν. 

Καθώς οι κάτοικοι βιάζονται να μαζέψουν τρόφιμα, νερό και φάρμακα ενόψει ενός αβέβαιου μέλλοντος, πολλοί έχουν κάνει ουρές για να ενταχθούν στον στρατό, ενώ άλλοι ακολουθούν οδηγίες από το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας για να φτιάξουν βόμβες μολότοφ. Η μεγάλη πλειοψηφία που έφτιαχνε τις μολότοφ ήταν «νοικοκυρές», οι οποίες είπαν ότι δεν ήθελαν να περάσουν έτσι το απόγευμα τους, αλλά δεν ήξεραν τι άλλο να κάνουν.  Οι νοικοκυρές είπαν στο BBC: «Είμαστε καλές στο μαγείρεμα, αυτό είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Θέλουμε να είμαστε απασχολημένοι, θέλουμε να νιώθουμε ότι κάνουμε κάτι ».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA