Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Ολεγκ Προτάσοφ, ο οποίος ζει στο Κίεβο μίλησε για τον «δικτάτορα», του οποίου το όνομα δεν ήθελε να αναφέρει καν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για έναν αλαζόνα, ο οποίος δεν θα γυρίσει σπίτι του από την Ουκρανία, αν δεν επιστρέψει νικητής με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο Προτάσοφ, ο οποίος άφησε το Κίεβο προ ημερών, φιλοξενείται από τον επίσης παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού, Γκενάντι Λιτόφτσενκο, ο οποίος μένει 30 χιλιόμετρα έξω από την ουκρανική πρωτεύουσα.

«Ακούμε βομβαρδισμούς. Ρίχνει βόμβες στο Κίεβο. Δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις στη χώρα, έκλεισαν τους δρόμους, χαλάσαμε και εμείς τους δρόμους για να μην προχωρήσει ο εχθρός» λέει χαρακτηριστικά ο Προτάσοφ στον ΣΚΑΪ και προσθέτει: «Για κάθε μέτρο αν μπουν μέσα, θα πεθαίνει πολύς κόσμος, όλοι οι άνδρες πήραν όπλα - εκτός από τους στρατιώτες». «Κανείς δεν περίμενε ότι θα περικυκλώσει τη χώρα μας αυτός ο τρελός» είπε, αποφεύγοντας να αναφέρει το όνομα του Πούτιν.

Ο Ολεγκ Προτάσοφ έκανε λόγο για εικόνες που παραπέμπουν σε μάχη του Στάλινγκραντ και επεσήμανε ότι «γι αυτό ρίχνει τόσες βόμβες, θέλει να προκαλέσει πανικό» εξήγησε. «Πού είναι ο καλύτερος στρατός του κόσμου; Χάνουν πολλά τανκ (...) έκανε λάθος ο ηγέτης της Ρωσίας ότι θα τον περιμένουν... Νιώθουμε μίσος για τους Ρώσους» ανέφερε ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού, του οποίου η μητέρα είναι Ρωσίδα

«Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να μπει μέσα και η Λευκορωσία»

«Ο Ρώσος ήθελε να μας κατακτήσει το πολύ μέσα σε τρεις μέρες να μπει στο Κίεβο, να ρίξει την κυβέρνηση να τον περιμένει ο ουκρανικός λαός με τα λουλούδια και μετά να δεχθούμε εμείς ότι η Κριμαία και το Ντονέτσκ ήταν δικά τους. Χάνει πολλά τανκς, μας βοήθησαν Αμερικανοί και Ευρωπαίοι με όπλα, θέλαμε και παραπάνω». Για τον Ζελένσκι σχολίασε πως «το παιδί είναι ήρωας είδατε πώς μίλησε χθες στην Ευρωπαϊκή Βουλή». 

«Εχει τελειώσει για όλο τον κόσμο ο Ρώσος, έφερε τη χώρα του 30 – 40 χρόνια πίσω, ήθελε να κάνει τη Ρωσία Σοβιετική Ενωση και την έκανε» είπε δηκτικά ο ο Ολεγκ Προτάσοφ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA