Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα αδιανόητα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο στην Ουκρανία και που για τρίτη εβδομάδα παραμένει σε κατάσταση πολέμου! Την ώρα που ο ουκρανικός στρατός μαζί με τους εθελοντές πολίτες δίνουν μάχες απέναντι στα ρωσικά στρατεύματα, ο άμαχος πληθυσμός και πολίτες που έχουν μείνει ακόμη στα σπίτια τους, δέχονται επιθέσεις ακόμη και από ληστές!

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που κατέγραψε η κάμερα του Alpha, με τρεις άνδρες να είναι δεμένοι στη γέφυρα της πόλης Ιρπίν! Η εικόνα σοκάρει, αφού λίγα μέτρα δίπλα από τους πρόχειρους πάγκους που έχουν στήσει οι κάτοικοι της πόλης, όπου μοιράζονται μεταξύ τους διάφορες τρόφιμα και αντικείμενα πρώτης ανάγκης, κάποιοι συμπατριώτες τους είναι δεμένοι γιατί προσπάθησαν να κάνουν «πλιάτσικο».

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Πολίτες γονάτισαν στο δρόμο μπροστά από τα φέρετρα Ουκρανών στρατιωτών

Συγκεκριμένα, τρεις ληστές είναι δεμένοι πάνω σε κολώνες και τυλιγμένοι με μονωτική ταινία, έχοντας κατεβασμένα τα παντελόνια τους και με ένα μήλο στο στόμα! Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν από τις ουκρανικές αρχές γιατί έκλεβαν πολύτιμα αντικείμενα από πρόσφυγες, ενώ ένας από αυτούς προσπάθησε να κατεβάσει μια οικογένεια με δύο παιδιά από το αυτοκίνητό τους για να τους το κλέψει! 

Οι Αρχές δεν τους οδήγησαν στη φυλακή, όπως θα γινόταν υπό άλλες συνθήκες, αλλά τους παρέδωσαν στους συμπολίτες τους, οι οποίοι τους διαπόμπευσαν προς παραδειγματισμό και των υπολοίπων που θα προσπαθήσουν να τους μιμηθούν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA