Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα από τα δράματα που ζει η Ουκρανία στον καιρό του πολέμου που δέχεται από τη Ρωσία, είναι οι αμέτρητοι νεκροί που χάνουν τη ζωή τους, είτε πρόκειται για άμαχους που δέχονται τα πυρά των Ρώσων στρατιωτών, είτε για στρατιώτες που πολεμούν στην πρώτη γραμμή. Στην πόλη Κμενλίτσκι, οι πολίτες λύγισαν και γονάτισαν μπροστά στο πέρασμα των νεκρών στρατιωτών, αποτίοντας φόρο τιμής στους δικούς τους ήρωες.

Δέος, σεβασμός και ανατριχίλα μπορούν να περιγράφουν τα συναισθήματα και την αντίδραση των κατοίκων που ενώ διέσχιζαν κεντρικό δρόμο, ήρθαν αντιμέτωποι με το ανθρώπινο δράμα: Τις νεκροφόρες του Ουκρανικού στρατού με τους νεκρούς στρατιώτες. Εκατοντάδες πολίτες που έτυχε να βρίσκονται στο σημείο, σταμάτησαν, γονάτισαν στην άκρη του δρόμου και τίμησαν έτσι τη μνήμη του νεκρού συμπατριώτη τους.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Ανέβηκε στους 35 ο αριθμός των νεκρών από τη ρωσική επίθεση κοντά στη βάση του ΝΑΤΟ

Η πόλη Κμενλίτσκι έχει χτυπηθεί αρκετές φορές τις τελευταία 24ωρα από τους ρωσικούς πυραύλους και σύμφωνα με αναρτήσεις ανταποκριτών διεθνών μέσων ενημέρωσης υπάρχουν «αναφορές για ρουκέτες / βομβαρδισμούς καθώς η ρωσική εκστρατεία φαίνεται να διευρύνεται».

Όμως τόσο οι Ουκρανοί στρατιώτες όσο και οι κάτοικοι του Κμενλίτσκι δεν χάνουν την πίστη και το κουράγιο τους, αφού συσπειρώνονται στον πόλεμο ακόμη και αν χρειαστεί να πέσουν νεκροί στη μάχη.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA