Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Citizen Brick, η οποία κατασκευάζει ειδικά τυπωμένα προϊόντα LEGO, παράγει περισσότερες φιγούρες του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για να τις πουλήσει ως μέρος μιας φιλανθρωπικής εκστρατείας για την υποστήριξη των προσφύγων του πολέμου. Η εταιρεία συγκέντρωσε αρχικά 15.000 ευρώ αφού πούλησε τα τις φιγούρες του Ουκρανού ηγέτη για 90 ευρώ και τα μπουκάλια μολότοφ με την ουκρανική σημαία για 9 ευρώ. Η Citizen Brick ανακοίνωσε τώρα ότι παράγει περισσότερα στοιχεία του Ουκρανού προέδρου καθώς ελπίζει να συγκεντρώσει 100.000 δολάρια (90.000 ευρώ) για να τα διαθέσει για την ανακούφιση των προσφύγων του πολέμου.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Ελπίδα στα συντρίμμια του θεάτρου στη Μαριούπολη - Απεγκλωβίζουν επιζώντες

Η εταιρεία ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος για την υποστήριξη αυτής της φιλανθρωπικής εκστρατείας, κανονίσαμε να δημιουργήσουμε άλλη μια σειρά από τις φιγούρες Ζελένσκι.

«Ελπίζουμε να συγκεντρώσουμε 100.000 δολάρια, τα οποία όλα θα δοθούν στο directrelief για να υποστηρίξουν τις προσπάθειές τους για την παροχή ιατρικών προμηθειών στους Ουκρανούς πρόσφυγες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA