Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα ακόμη εξώφυλλο στον πόλεμο στην Ουκρανία αφιέρωσε το περιοδικό Time. Με τίτλο «Η Αντοχή της Ουκρανίας» και με πρωταγωνίστρια την 5χρονη Βαλέρια, που κατάγεται από την πόλη Κρίβι Ριχ, τη γενέτειρα του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, το Time συγκλονίζει ξανά.

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι, στις 14 Μαρτίου, ξεδίπλωσαν ένα πανό που δείχνει την 5χρονη Βαλέρια έξω από το Θέατρο Οπερας και Μπαλέτου, όπως αναφέρει το NEXTA στην ανάρτησή του. Το Time εμπνεύστηκε από αυτή τη δράση για να κάνει το εξώφυλλο που για μία ακόμη φορά έγινε viral. 

Διαβάστε ακόμη: Ολομέτωπη Ρωσίας σε Μπάιντεν - Είναι ξεχασιάρης, θέλει να κάνει τον πλανήτη σαλούν 

Η μικρή από το Κρύβι Ριχ, την πατρίδα του Ζελένσκι στην κεντρική Ουκρανία, έγινε πρόσφυγας στα πέντε της χρόνια αφού με τη μητέρα της στις 9 Μαρτίου κατέφυγαν στην Πολωνία. «Αν συναντήσετε τη Βαλέρια, μπορεί να νομίζετε ότι είναι ντροπαλή αλλά μην ξεγελιέστε. Στο σπίτι, τραβάει την προσοχή» λέει η μητέρα της Ταϊσίγια στο περιοδικό TIME. Η φρίκη του πολέμου που σκοτώνει ή ξεριζώνει παιδιά. 

https://www.instagram.com/p/CbPWfXVqPiG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA