ΔΙΕΘΝΗ
23/04/2022 04:10

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πρωτοβουλίες για τους Ουκρανούς πρόσφυγες από την Paramount Global

Η Paramount Global ανακοίνωσε ότι τα παιδιά και οι οικογένειές τους που έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία σε γειτονικές χώρες θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του Nickelodeon στην ουκρανική γλώσσα, δωρεάν στα κανάλια Pluto TV, Linear TV, Nickelodeon και Nick Jr. στο YouTube

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πόλεμος στην Ουκρανία: Πρωτοβουλίες για τους Ουκρανούς πρόσφυγες από την Paramount Global
Πηγή: APimages
Ανάγνωση:

Ο όμιλος Paramount Global υλοποιεί πρωτοβουλίες για τους Ουκρανούς πρόσφυγες με έμφαση στην παροχή δωρεάν περιεχομένου του Nickelodeon για παιδιά σε διάφορες πλατφόρμες στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Εκτός από τη δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων για την υποστήριξη ανθρωπιστικών οργανώσεων, που είχε αποκαλύψει προηγουμένως ο γίγαντας της ψυχαγωγίας, τα παιδιά και οι οικογένειές τους που έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία σε γειτονικές χώρες θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του Nickelodeon στην ουκρανική γλώσσα, δωρεάν στα κανάλια Pluto TV, Linear TV, Nickelodeon και Nick Jr. στο YouTube.

Ο στόχος είναι να προσφέρουμε «άνεση και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουν να νιώθουν σαν στο σπίτι τους βλέποντας τα αγαπημένα τους κινούμενα σχέδια, ακόμα κι αν βρίσκονται στο εξωτερικό» ανέφερε η εταιρεία.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η Paramount Pictures προχωρά σε διακοπή της λειτουργίας των τηλεοπτικών της καναλιών στη Ρωσία από τις 20 Απριλίου. Η απαγόρευση περιλαμβάνει πολλά κανάλια της εταιρείας, όπως τα Children's Nickelodeon, Nickelodeon HD, NickToons, Nick Jr. και Paramount Comedy.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ NICKELODEON ΠΟΛΕΜΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ