Μενού
  • Α-
  • Α+

Ολο και πιο σοκαριστικό γίνεται το μακελειό στο Τέξας με τις πληροφορίες που βγαίνουν στη δημοσιότητα για τις δολοφονίες των 19 μαθητών και των δύο δασκάλων να δημιουργούν ερωτηματικά για το πώς κανείς δεν πρόλαβε να σταματήσει τον 18χρονο μακελάρη. 

Διαβάστε ακόμη: Μακελειό στο Τέξας: «Ο δράστης ήταν εξωγήινος τρανσέξουαλ» - Δήλωση του ακροδεξιού βουλευτή Πολ Γκοσάρ

Συγκεκριμένα, λίγο πριν φτάσει στο σχολείο με το αυτοκίνητό του, είχε προειδοποιήσει για τις επόμενες κινήσεις του με τρεις ανατριχιαστικές φράσεις στο Facebook! «Θα πυροβολήσω τη γιαγιά μου», έγραψε στην πρώτη ανάρτησή του, 30 λεπτά πριν φτάσει στο σχολείο και αρχίσει να πυροβολεί τους μαθητές, είπε ο κυβερνήτης του Τέξας σε συνέντευξη Τύπου. 

Στη δεύτερη, αφού είχε επιτεθεί στη γιαγιά του, έγραψε: «Πυροβόλησα τη γιαγιά μου». Και στην τρίτη, περίπου 15 λεπτά πριν από τη δολοφονική επίθεση στο σχολείο του Τέξας, ο 18χρονος δράστης έγραψε: «Τώρα θα ανοίξω πυρ σε ένα δημοτικό σχολείο».

Δυστυχώς, οι μακάβριες αυτές πληροφορίες προκύπτουν από τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ, ο οποίος δήλωσε επίσης ότι η γιαγιά του δράστη είχε καλέσει την αστυνομία πριν της επιτεθεί ο εγγονός της, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβαν να τον συλλάβουν. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Meta, πάντως, διευκρίνισε αργότερα ότι οι «αναρτήσεις», στις οποίες αναφέρθηκε ο κυβερνήτης, ήταν στην πραγματικότητα προσωπικά μηνύματα.

«Τα μηνύματα που περιέγραψε ο κυβερνήτης Άμποτ ήταν προσωπικά μηνύματα που ανακαλύφθηκαν μετά από την τραγωδία. Συνεργαζόμαστε στενά με τις Αρχές στη συνεχιζόμενη έρευνά τους», έγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου της Meta, Άντι Στόουν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA