Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία απίστευτη περίπτωση δολοφονίας έφτασε σε δικαστήριο της Νότιας Αφρικής, καθώς ο δολοφόνος, που παραδέχθηκε την ενοχή του, αφενός δολοφόνησε τη μητέρα γιατί δεν του έδινε χρήματα για να πάρει ναρκωτικά, αφετέρου της ήπιε το αίμα, από ένα τραύμα που είχε στο λαιμό της! Ο 24χρονος Thabang Mosoane, ομολόγησε την ενοχή του για τη βάρβαρη δολοφονία της Kedisaletse Mosoane στις 9 Μαΐου. Οι συγγενείς του τον περιέγραψαν ως ένα «προβληματικό παιδί» ενώ ο ίδιος είπε στο δικαστήριο πως είναι ένοχος αλλά δεν θέλει να επεκταθεί στο θέμα.

Διαβάστε ακόμη: Σερβία: Τον μαχαίρωσε, τον τεμάχισε με αλυσοπρίονο και μαγείρεψε τα όργανα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, εικάζεται πως την ημέρα της δολοφονίας, ο Mosoane μαχαίρωσε τη μητέρα του πολλές φορές μέχρι θανάτου στο σπίτι της στο Mathopestad και ήπιε το αίμα της από ένα τραύμα με μαχαίρι στο λαιμό της. Η αστυνομία τον βρήκε καθισμένο κοντά στο σώμα της μητέρας του με το πρόσωπο και τα ρούχα του καλυμμένα με αίμα. Τον συνέλαβαν αμέσως.

Ο δίδυμος αδερφός του φερόμενου δολοφόνου Thabo έχει «ορκιστεί να μην αποδεχτεί ποτέ τη συγγνώμη του Mosoane». Η γυναίκα αφήνει πίσω της τρία άλλα ενήλικα παιδιά: τα αδέρφια Bareng και Buti και την κόρη Baung.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA