Τρομακτικές είναι οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στον Πύργο του Γαλατά στην Κωνσταντινούπολη. Ενας 28χρονος άνδρας αυτοπυρπολήθηκε, φορώντας τη στολή του Χάρου. Οι περαστικοί βιντεοσκοπούσαν τον άνδρα που είχε αρπάξει φωτιά και πονούσε φρικτά.
Ο 28χρονος από την Τουρκία, προτού αυτοπυρποληθεί, είχε φωτογραφηθεί με πολίτες ώσπου κάποια στιγμή λούστηκε με εύφλεκτο υλικό και στη συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε, φωνάζοντας: «Ο Θεός είναι μεγάλος». Οι καταστηματάρχες με πυροσβεστήρες, όπως θα δείτε στο βίντεο, προσπάθησαν να τον σώσουν ενώ ο κόσμος παρακολουθούσε σοκαρισμένος. Κάποιοι άλλοι, όμως, τον τραβούσαν βίντεο ακόμη και την ώρα που καιγόταν ζωντανός.
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Η Πρωτομαγιά του '44, οι εκτελέσεις και το «Θυσιαστήριο της Λευτεριάς» στην Καισαριανή
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πώς ήταν το 2016 λίγο πριν μπει στο My Style Rocks
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.