Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντιμέτωπη με απειλές για τη ζωή της βρίσκεται ένα μοντέλο από τη Βραζιλία, αφού πόζαρε μπροστά από διαλυμένα ρωσικά τανκς στο ταξίδι της στην Ουκρανία. Η Liziane Gutierrez, με περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers στο Instagram ταξίδεψε μέχρι το Κίεβο για εθελοντική δράση. Μόλις δημοσίευσε τις... επίμαχες φωτογραφίες στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έλαβε το πρώτο μήνυμα από Ρώσο στρατιώτη που την απείλησε πως «θα σε κυνηγήσω». 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο λογαριασμός του στρατιώτη στο Instagram βρίθει φωτογραφιών από ρωσικές δραστηριότητες στην Ουκρανία και δεν ήταν ο μόνος που θύμωσε, καθώς το μοντέλο είπε ότι τα εισερχόμενά της γέμισαν μηνύματα μίσους από όλο τον κόσμο.  «Στα πέντε λεπτά που υπήρχε η φωτογραφία, έλαβα όλα όσα μπορείτε να φανταστείτε», συνέχισε η Liziane. «Ελπίζω να πεθάνεις στην Ουκρανία, ελπίζω ένας πύραυλος να πέσει κατευθείαν στο κεφάλι σου» ήταν ένα από τα εκατοντάδες μηνύματα που έλαβε. 

https://www.instagram.com/p/CdXBPWIqkBF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Liziane είπε ότι αυτή και ένας συνάδελφός της συνάντησαν τα τανκς καθ' οδόν προς την Μπούκα, μια πόλη στην περιφέρεια Κιέβου της Ουκρανίας όπου βρέθηκαν πάνω από 1.000 άμαχοι νεκροί.  Το μοντέλο ανέβαζε φωτογραφίες κατά τη διάρκεια του εθελοντικού ταξιδιού της και κατηγορήθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε τις συνθήκες για να διαφημιστεί. 

https://www.instagram.com/p/Cc_w2IiO9uq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Liziane είπε: «Πάντα προσπαθώ να δείξω αυτό που κάνω και τους ανθρώπους που βοηθάμε. Και μετά δημοσίευσα αυτές τις φωτογραφίες  γιατί όλοι γιόρταζαν και είπα «εντάξει, θα ποζάρω κι εγώ». Σημειώνεται, ότι την ώρα που πόζαρε στα τανκς, Ουκρανοί στρατιώτες πανηγύριζαν φωνάζοντας «Slava Ukrania». Τέλος, δεν ξέχασε να αναφέρει πως το Χάρκοβο έχει πληγεί εντελώς από τον πόλεμο και το ταξίδι της στην Ουκρανία κράτησε έναν μήνα. Τον Μάιο είχε γυρίσει στην πατρίδα της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA