Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα ακόμη... ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στη Μινεσότα, όταν ένας 53χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 ετών, επειδή παρίστανε τον πράκτορα του FBI προκειμένου να... γοητεύσει τη σύντροφό του. Τελικά το «παραμύθι» του αποκαλύφθηκε από ένα σχόλιο στο Tik Tok!

Διαβάστε ακόμη: Σκάνδαλο στις ΗΠΑ: Ο γιος του Τζο Μπάιντεν γυμνός με παράνομο όπλο σε δωμάτιο ξενοδοχείου

 

Ο Ρέιελ Σίμονς παραδέχτηκε την ενοχή του για πλαστοπροσωπία αξιωματικού του FBΙ και κατηγορία για κατοχή πυροβόλων όπλων ως εγκληματίας. Η ιστορία έγινε γνωστή από την Washington Post που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι βασικό κίνητρο της «απάτης» του Αμερικανού πολίτη, ήταν να γοητεύσει τη φίλη του, την οποία είχε... φλομώσει στα ψέματα πως ήταν πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών και ότι είχε υπηρετήσει στους US Navy SEALS, αλλά και ότι «έπιανε τους κακούς σε μυστικές αποστολές» για λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ!

Η κοπέλα του... έλιωνε για τον «πράκτορα»

Η ίδια, γοητευμένη από τις ιστορίες του και έχοντας δει την υπηρεσιακή του τσάντα γεμάτη με τα αντίστοιχα σήματα των Σωμάτων που υπηρετούσε αλλά και όπλα, πίστευε ότι είχε όντως δίπλα της έναν πράκτορα που τιμά την πατρίδα του. Επειδή όμως, ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και το νοικοκύρη, κάποια στιγμή ένα σχόλιο στο Tik Tok αποκάλυψε στοιχεία της πραγματικής του ταυτότητας.

Ο Σίμονς διατηρούσε λογαριασμό με το όνομα Rey Reeves και ανέβαζε διάφορα βίντεο από τη «ζωή» του ως πράκτορας σε παραπάνω από 10.000 ακόλουθους. Ένας από αυτούς, όμως, έγραψε σε σχόλιο πως «...αυτός υποδύεται τον πράκτορα και υπάρχουν αποδείξεις». Η κοπέλα του διαβάζοντας το σχόλιο, μπήκε σε υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά και μια πρόχειρη έρευνά της προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις, καταλήγοντας στη σύλληψη και την καταδίκη του δράστη!

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Τον κατάλαβε και τον κατήγγειλε 

Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Tik Tok έγραψε ότι ο Σίμονς ήταν πρώην συνάδελφος του σε άλλη δουλειά από αυτή που ισχυριζόταν ότι έκανε και ότι ποτέ δεν υπηρέτησε στις μυστικές υπηρεσίες. Η σύντροφός του έγινε έξαλλη όταν κατάλαβε την απάτη, όπως και ότι στο παρελθόν είχε συλληφθεί, επειδή υποδυόταν έναν αξιωματικό όταν εκείνος ζούσε στο Κολοράντο!

Έτσι δεν έμεινε στον χωρισμό μαζί του, αλλά τον κατήγγειλε στην αστυνομία και το FBI μετά από έρευνες κατέληξε ότι ο Σίμονς ήταν ένας κοινός απατεώνας που είχε μετατρέψει το σπίτι τους σε... φρούριο με όπλα για «μυστικές αποστολές», ενώ βρέθηκε και μια τσάντα με το σπίτι του ενώ είχε και μια τσάντα γεμάτη ψεύτικα σήματα. Από τα ψέματα που τον κάρφωσαν ήταν και μία αναφορά του στο διαδίκτυο για προϋπηρεσία του ως πράκτορας, επικαλούμενος συνταγματικά άρθρα που δεν υπάρχουν καν ενώ ανέφερε ότι δούλευε στο Department of Homeland Security από το 1997 έως το 2000, ενώ το συγκεκριμένο όργανο ιδρύθηκε το 2002...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA