Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης στις ΗΠΑ, καθώς ακούστηκαν πυροβολισμοί έξω από σχολείο στην Αλαμπάμα.  Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικάνικα ΜΜΕ, αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν ύποπτο άνδρα ο οποίος προσπαθούσε να μπει σε σχολικό συγκρότημα της Αλαμπάμα. Ο σερίφης της κομητείας Etowah δήλωσε ότι υπήρξε μια αναφορά για έναν άνδρα που προσπάθησε να μπει είτε στο δημοτικό σχολείο είτε σε οχήματα έξω από το σχολικό συγκρότημα, όπου διεξάγονταν καλοκαιρινά προγράμματα για παιδιά.

Διαβάστε ακόμη: Μακελειό στο Τέξας: «Είπε καληνύχτα στη δασκάλα και την πυροβόλησε στο κεφάλι»

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικός από την Rainbow City, που εργαζόταν ως σχολικός φύλακας, συνάντησε έναν άνδρα, ενεπλάκη σε διαπληκτισμό και κάλεσε ενισχύσεις, δήλωσε ο σερίφης. Άλλοι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν και το άτομο δέχθηκε θανάσιμους πυροβολισμούς.

Μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει την ταυτότητα του νεκρού ή λεπτομέρειες για τον διαπληκτισμό που προηγήθηκε. Ο πρώτος αστυνομικός που ενεπλάκη στο περιστατικό τραυματίστηκε ελαφρά, σύμφωνα με τον σερίφη, αλλά όλα τα παιδιά που βρίσκονταν στο σχολείο είναι ασφαλή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA