Μενού
  • Α-
  • Α+

Για πρώτη φορά, μετά τις κυρώσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία, εμφανίστηκε δημοσίως η Αλίνα Καμπάεβα, η φερόμενη ως ερωμένη του Βλαντίμιρ Πούτιν. Η 39χρονη χρυσή ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής, η οποία φημολογείται ότι έχει κρυφή οικογένεια με τον Ρώσο πρόεδρο, δεν σχολίασε τις κυρώσεις, ούτε, όπως ήταν αναμενόμενο, μίλησε για την ιδιωτική της ζωή.

Διαβάστε ακόμη: Βλαντίμιρ Πούτιν: Σε μια κρίση μεγαλοϊδεατισμού συνέκρινε την πολιτική του με αυτή του Μεγάλου Πέτρου της Ρωσίας

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Καμπάεβα εθεάθη στο Σότσι, στην κατασκήνωση προπόνησης της ρυθμικής γυμναστικής. Στην ολυμπιονίκη έχουν επιβληθεί κυρώσεις για τη «στενή προσωπική της σχέση» με τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2705665.html

Η Αλίνα Καμπάεβα εμψύχωσε τους νεαρούς γυμναστές της κατασκήνωσης αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας προτρέψω όλους να μην τα παρατήσετε, να πετύχετε τους στόχους σας και να μην χάνετε το κουράγιο σας». Πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει αποκτήσει δύο «κρυφούς» γιους με τη «μυστική» ερωμένη. 

Παλιότερο δημοσίευμά της γερμανόφωνης ελβετικής εφημερίδας «Sonntagszeitung» ανέφερε ότι ο πρώτος γιος του ζεύγους γεννήθηκε το 2015 σε μαιευτική κλινική VIP της Ελβετίας υπό άκρα μυστικότητα. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι, διευθυντής στην κλινική είναι Ρωσίδα γυναικολόγος, η οποία διατηρεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τον Πούτιν και έχει εγκαταλείψει τη Ρωσία πριν από 30 χρόνια.

Ο δεύτερος «άγνωστος» γιος του 69χρονου Πούτιν και της 38χρονης Καμπάεβα ήρθε στον κόσμο το 2019 στη Μόσχα και μαιευτήρας ήταν πάλι η φίλη του Ρώσου προέδρου, που ταξίδεψε από την Ελβετία ειδικά για τον τοκετό της «κρυφής» πρώτης κυρίας της Ρωσίας. Πάντως, ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου, που πήρε διαζύγιο από την πρώτη σύζυγό του Λιουντμίλα Πούτινα το 2014, από το 2007, όταν άρχισαν οι ψίθυροι για τη σχέση του με την Καμπάεβα, τα έχει αρνηθεί όλα κατηγορηματικά. 

Ποια είναι η Αλίνα Καμπάεβα

Γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 1983 στο Ουζμπεκιστάν, τότε μέλος της Σοβιετικής Ενωσης. Σε ηλικία 3 ετών ξεκίνησε την γυμναστική έχοντας σαν ερέθισμα τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή πατέρας της. Μετατράπηκε σε αστέρι της Ρυθμικής Γυμναστικής κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και το χάλκινο στο Σίδνεϊ το 2000. Η Αλίνα Καμπάεβα συγκαταλέγεται στις πιο επιτυχημένες αθλήτριες, με 2 Ολυμπιακά μετάλλια, 14 μετάλλια Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και 21 μετάλλια Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Μόλις αποσύρθηκε από τη γυμναστική ξεκίνησε η ενασχόλησή της με την πολιτική. Η Καμπάεβα ήταν μέλος του ρωσικού κοινοβουλίου μεταξύ 2007 και 2014, εκπροσωπώντας το κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας. Το 2014 διορίστηκε από το Κρεμλίνο για να διευθύνει τον κρατικό όμιλο National Media Group, με μισθό 10 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως. Παρά την θέση υψηλής εμπιστοσύνης, τα τελευταία χρόνια κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA