Μενού
  • Α-
  • Α+

Για κατάρρευση του Βλαντιμίρ Πούτιν μετά από πολύωρη σύσκεψη με διπλωμάτες και στρατιωτικούς έκαναν λόγο μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα του εξωτερικού. Το Κρεμλίνο υποστηρίζει πως όταν ο Ρώσος σηκώθηκε από το γραφείο του αισθάνθηκε μια έντονη αδυναμία και ζαλάδα με αποτέλεσμα να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

Διαβάστε ακόμη: Σωματοφύλακας του Πούτιν συλλέγει τα κόπρανα και τα ούρα του προέδρου όταν αυτός ταξιδεύει και τα στέλνει στη Μόσχα

Οι παραπάνω πληροφορίες έρχονται στο φως από το Telegram που επικαλείται το κανάλι General SVR. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, οι γιατροί του Πούτιν τον συμβούλεψαν να περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του. Το ίδιο δίκτυο αρκετές φορές έχει αναρτήσει δημοσιεύματα για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν. Την ίδια ώρα, η Daily Mail υποστηρίζει πως τα δημοσιεύματα αυτά, και τα ενδεχόμενα σοβαρά προβλήματα υγείας του Ρώσου προέδρου, είναι η αιτία για την ακύρωση της ετήσιας εκδήλωσης όπου ο Πούτιν απαντά σε ερωτήσεις πολιτών. 

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με δημοσίευμα του Γάλλου δημοσιογράφου Ρεζίς Ζαντέ και του Ρώσου δημοσιογράφου ερευνητικής δημοσιογραφίας του ιστότοπου «Proekt» Μιχαήλ Ρούμπιν στην ιστοσελίδα του Paris Match, ο Πούτιν έχει προσλάβει ειδικό σωματοφύλακα για να μαζεύει τα ούρα και τα κόπρανα του.

Σύμφωνα με όσα αναμετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δημοσιογράφοι διαπίστωσαν ότι υπάρχει ένας σωματοφύλακας από το 2019, από έμμεσες πηγές στην Μέση Ανατολή, όταν ο Πούτιν επισκέφθηκε τη Σαουδική Αραβία. Στον σωματοφύλακα του Πούτιν, σύμφωνα με τα στοιχεία των δημοσιογράφων, είχε ανατεθεί να συλλέγει τα κόπρανα και τα ούρα του προέδρου, να τα πακετάρει και στην συνέχεια να τα στέλνει στην Ρωσία με ειδική βαλίτσα. Οι δημοσιογράφοι ισχυρίζονται ότι αυτό γίνεται για να αποκρύψουν πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Πούτιν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA