Μενού
  • Α-
  • Α+

Πώς ένα ερωτευμένο ζευγάρι ενός Αμερικανού και μιας Αυστραλής κατέληξε να μαλώνει στην παραλία για το dress code του ανδρός και από εκεί που η κοπέλα τον... δίκαζε δημόσια σηκώνοντας μέχρι και βίντεο στο TikTok, τελικά βρέθηκαν να έχουν γίνει viral και να απολαμβάνουν την επιτυχία τους! Το αντικείμενο του τσακωμού, αλλά και της αναγνώρισης ήταν... οι κάλτσες που φόρεσε ο Αμερικανός τουρίστας στην παραλία, μία ατυχής έμπνευση είναι η αλήθεια.  

Διαβάστε ακόμη: Ρώσος νομπελίστας πούλησε το μετάλλιό του για 100 εκατ. ευρώ και δωρίζει το ποσό στα παιδιά της Ουκρανίας

Ολα ξεκίνησαν όταν οι δυο τους έδωσαν ραντεβού για μπάνιο στη θάλασσα, όταν όμως η 20χρονη Αυστραλή είδε τον αγαπημένο της να περπατάει χωρίς παπούτσια με τις κάλτσες στην άμμο, έφριξε και δεν μπορούσε καν να αντικρίσει το θέαμα. Αφού έκανε «κήρυγμα» στο φίλο της για την απαράδεκτη επιλογή του, πήρε το κινητό της, τράβηξε ένα βίντεο και το ανέβασε στο TikTok.

https://www.tiktok.com/@arte.blythe/video/7109765531967819051

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», το βίντεο της νεαρής από το Περθ με την ίδια να γκρινιάζει ότι ο Αμερικανός φίλος της διέπραξε ένα «έγκλημα», έγινε viral. Το σχετικό βίντεο με την 20χρονη να εκφράζει την οργή της για το «έγκλημα» του φίλου της κάνοντας και ανάλογες γκριμάτσες για να υπερτονίσει την απέχθεια της για την συμπεριφορά του, συγκέντρωσε 202.900 προβολές.

Από την πλευρά τους, οι χρήστες στα social media έσπευσαν να εκφράσουν την άποψή τους και, όπως γράφει το βρετανικό δημοσίευμα, εκατοντάδες ήταν αυτοί που δεν έκρυψαν την έκπληξή τους για την ασυνήθιστη συμπεριφορά του Αμερικανού σχολιάζοντας ότι είναι «100% ασυγχώρητη». Ένας χρήστης τόνισε ότι ο Αμερικανός «δεν έχει καμία δικαιολογία γι' αυτό που έκανε».

Υπήρξαν και κάποιοι που επιστράτευσαν το χιούμορ τους με έναν από αυτούς να ζητά την άμεση απαγόρευση της εισόδου του Αμερικανού στην παραλία επί 12 μήνες». Ένας άλλος χρήστης έγραψε αστειευόμενος στη νεαρή Αυστραλή ότι, μετά από αυτή τη συμπεριφορά, πρέπει να παρατήσει τώρα αμέσως τον φίλο της.

«Ποιος φοράει κάλτσες σε μια παραλία;» υποστηρίζει άλλος. «Αυτή η άμμος πρέπει να είναι καυτή. Διαφορετικά, δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτή τη συμπεριφορά», προσθέτει. Υπήρξαν όμως και κάποιοι που υπερασπίστηκαν τον Αμερικανό, λέγοντας ότι με τις κάλτσες δεν καίγονται τα πόδια του στην άμμο. «Για να μην καίγονται τα πόδια σας στην άμμο, καθώς αυτός είναι ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ,» σχολίασε ένας χρήστης. «Είτε η άμμος είναι πολύ καυτή ή μισεί την άμμο ανάμεσα στα δάχτυλά του», είπε ένας άλλος .

«Δεν με βολεύει αυτό που πιστεύετε εσείς οι Αυστραλοί, εγώ θα φοράω πάντα τις κάλτσες μου στην παραλία», παραδέχτηκε ένας Αμερικανός χρήστης, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον συμπατριώτη του. Στο... απόσπασμα κι αυτός!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA