Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα φιλί στο στόμα τον περασμένο Σεπτέμβριο, ανάμεσα στην Ksenia Sobchak και την Anastasia Ivleeva σε τηλεοπτικό σόου που είχε προκαλέσει αντιδράσεις στη χώρα, πλέον απαγορεύεται να προβάλλεται στη Ρωσία και με απόφαση δικαστηρίου! Η συγκσκειμένη κίνηση αναγνωρίστηκε «ως προπαγάνδα μη παραδοσιακών αξιών» από την εισαγγελία του Τβερ καθώς προωθεί τις αξίες της ομοφυλοφιλίας και πλέον δεν επιτρέπεται να μεταδίδεται από κανένα δίκτυο στη χώρα, ενώ απαγορεύτηκαν και τα τεύχη των περιοδικών που το είχαν αναπαραγάγει.

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία - Νέο αφήγημα: Για την οικονομία φταίει το Netflix, οι ειδήσεις και οι «τσαρλατάνοι» ηθοποιοί

Το Σεπτέμβριο του 2021 η δημοσιογράφος Ksenia Sobchak -που εσχάτως κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή και απόκρυψη εσόδων- πήγε καλεσμένη στο σόου Drag Show King Cobras της Anastasia Ivleeva, με τις δύο γυναίκες να επαναλαμβάνουν το περίφημο φιλί ανάμεσα στη Μαντόνα και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς προ ετών στα MTV Video Music Awards. Αυτό δεν άρεσε στην εισαγγελία του Tver στη Μόσχα, η οποία υπέβαλε μήνυση δύο μήνες αργότερα!

Η αντίδραση στη συγκεκριμένη απόφαση, ήταν αν μη τι άλλο καυστική, από την Ksenia Sobchak. Ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα κολάζ με φωτογραφίες φιλιών ανάμεσα σε άνδρες πολιτικούς αξιωματούχους. Ανάμεσά τους και το περίφημο φιλί του τότε γενικού γραμματέα της Σοβιετικής Ενωσης, Λεονίντ Μπρέζνιεφ με τον αρχιγραμματέα της Ανατολικής Γερμανίας, Εριχ Χόνεκερ, αλλά και άλλους ηγέτες όπως ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ή ο Μπόρις Γιέλτσιν.

«Παρεμπιπτόντως, η κουλτούρα του φιλιού ήταν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη στη σοβιετική νομενκλατούρα. Αναρωτιέμαι πώς εξηγούν το φιλί του Μπρέζνιεφ και του Χόνεκερ στα παιδιά τώρα, ή αυτό το μέρος των δασκάλων ιστορίας παραλείπεται;» έγραψε μεταξύ άλλων η 40χρονη Ρωσίδα που βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» των δικαστικών επιμελητών λόγω οφειλής 86 χιλιάδων ρουβλιών, για φόρους.

https://www.instagram.com/p/CfEdQuhsab-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA