Μενού
  • Α-
  • Α+

Μόλις λίγα 24ωρα έχουν περάσει από την παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον και ενώ το κόμμα των Συντηρητικών δίνει έναν αγώνα δρόμου για τη διάδοχη κατάσταση στην κυβέρνηση της Βρετανίας με εκλογή νέου πρωθυπουργού, τα σκάνδαλα δεν λένε να κοπάσουν!

Διαβάστε ακόμη: Βρετανία: Αγώνας δρόμου για τον αντικαταστάτη του Τζόνσον με επίσπευση διαδικασίας - Εκτός διαδοχής ο Γουάλας

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ετσι, ακόμη και για κατάχρηση εξουσίας, αλλά και σεξουαλική παρενόχληση, κατηγορείται ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζονσον, καθώς σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, «The Times», όταν ήταν δήμαρχος Λονδίνου επιχειρούσε να διορίσει νεαρή γυναίκα στο δημαρχείο ώστε να αναπτύξει μαζί της ερωτικό δεσμό.

Σε ηχητικό ντοκούμεντο που δίνεται στη δημοσιότητα, η γυναίκα τον προσέγγισε το 2017 ζητώντας του εξηγήσεις για όσα έγιναν το 2008. Ο Τζόνσον, όπως ακούγεται στο απόσπασμα δεν αρνείται τα όσα του προσάπτει η νεαρή γυναίκα. Η ιστορία αυτή προστίθεται στον απόηχο και άλλων παρόμοιων καταγγελιών που βαραίνουν την βρετανική κυβέρνηση, αλλά και τον Μπόρις Τζόνσον προσωπικά.

Την εποχή εκείνη ο Μπόρις Τζόνσον ήταν παντρεμένος και πατέρας 4 παιδιών. Η νεαρή γυναίκα είχε μόλις μετακομίσει στο Λονδίνο και εργαζόταν ως εθελόντρια στους Συντηρητικούς. Τον διορισμό της μπλόκαρε ο Κιτ Μαλθχάους, λέγοντας στη νεαρή γυναίκα ότι τον προβληματίζει η στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα της και στον Μπόρις Τζονσον. Στο ηχητικό που δίνεται στην δημοσιότητα ο ίδιος τα παραδέχεται όλα στη νεαρή γυναίκα, η οποία πλέον είναι μητέρα και διατηρεί την ανωνυμία της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA