Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα άκρα έχει οδηγηθεί η αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ryanair και τους εργαζομένους της στην Ισπανία! Μόνο σήμερα, 13 ακυρωμένες και 120 καθυστερημένες πτήσεις είναι η καταγραφή της 12ης Ιουλίου με τα σωματεία να ζητούν από την κυβέρνηση να μεσολαβήσει, καθώς δεν υπάρχει κοινός τόπος με την ιρλανδική εταιρία χαμηλού κόστους ούτε για να υπάρξει συνάντηση.

Διαβάστε ακόμη: Σορέντο Ιταλίας: Γιατί η αγαπημένη πόλη των influencers απαγορεύει τα μαγιό - Πρόστιμα έως και 500 ευρώ

«Η εταιρία μονομερώς αποφάσισε να εγκαταλείψει το τραπέζι των συζητήσεων και να σταματήσει την διαπραγμάτευση της συμφωνίας και τις εργασιακές συνθήκες των πληρωμάτων καμπίνες. Η απεργία θα σταματήσει μόλις η Ryanair θα καθίσει κάτω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», λέει ο Ερνέστο Ιγκλέσιας επικεφαλής του σωματείου USO.

Οι επιβάτες είναι σε απόγνωση όσο επικρατεί αλαλούμ! «H Ryanair έχει μπλοκάρει, οι οθόνες δεν προβάλουν τις τελευταίες πληροφορίες για να μπορέσουμε να αποφασίσουμε αν θα πάρουμε άλλη πτήση ή να περιμένουμε ως τις 4», λέει ένας επιβάτης.

«Μας έλεγα ότι όλα ήταν έτοιμα, αλλά ήρθαμε και το πλήρωμα έλειπε. Ύστερα από λίγο επιβεβαίωσαν ότι η πτήση ματαιώθηκε», λέει μία επιβάτις. Για να μετριάσει τα προβλήματα και τις παρενέργειες η Ryanair μεταφέρει προσωπικό της από Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιταλία στα αεροδρόμια της Βαρκελώνης, της Βαλένθια και της Μάλαγα. Τα σωματεία μιλούν για τουλάχιστον τέσσερις εκδικητικές απολύσεις, όπως τις χαρακτηρίζουν και τουλάχιστον 90 αγωγές από την πλευρά της εταιρίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA