Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια... προχωρημένη υπηρεσία για παντρεμένα ζευγάρια σκέφτηκε και έκανε «επάγγελμα» μία 49χρονη Βρετανίδα, η οποία αφότου έχασε τον άνδρα της, αποφάσισε να προσφέρει τον εαυτό της σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη! Οπως λέει και η ίδια η Γκουίνεθ Λι, «σώζω γάμους» κάνοντας σεξ με παντρεμένους, ώστε να μην διαλύσουν τους γάμους τους!

Διαβάστε ακόμη: Ιταλία: Σάλος με τον ημίγυμνο ιερέα που έκανε λειτουργία σε στρώμα θαλάσσης

Η Λι έχασε πριν από μερικά χρόνια τον σύζυγό της από καρκίνο, ο οποίος μάλιστα την απατούσε. Ως χήρα σε μικρή ηλικία αποφάσισε να μην το βάλει κάτω και να συνεχίσει την ζωή της γνωρίζοντας νέους ανθρώπους. Η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα Daily Star για την «επιχείρησή» της τόνισε: «Η καρδιά μου ράγισε όταν έχασα τον άνδρα μου. Μετά από καιρό όμως, αποφάσισα να αρχίσω να γνωρίζω νέους ανθρώπους ξανά». Έτσι, μέσω της ιστοσελίδα illicitencounters.com, κατάφερε να έρθει σε επαφή με νέα άτομα. Νέα αλλά και…παντρεμένα. Ετσι, η 49χρονη γυναίκα έγινε «serial mistress». Τα βρετανικά ΜΜΕ έδωσαν δημοσιότητα στη Γκουίνεθ Λι, μετά την απήχηση που διαπίστωσαν πως είχε προσφέροντας τις υπηρεσίες της.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η Γκουίνεθ Λι, δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα πως δε θέλει να ξαναπαντρευτεί, αλλά θέλει να συνεχίσει να ακολουθεί την ιστοσελίδα καθώς, όπως χαρακτηριστικά λέει και η ίδια: «Στην ιστοσελίδα αυτή όλοι έχουν εμμονή με το σεξ, όπως εγώ». Μέσα από την ιστοσελίδα κατάφερε να γνωρίσει πολλούς άνδρες και να γυρίσει όλο τον κόσμο: «Πήγα στο Παρίσι, στη Ρώμη, στο Άμστερνταμ, σύντομα θα πάω στο Ντουμπρόβνικ. Ξέρω όμως, πως αυτός ο τρόπος ζωής δεν είναι για όλους».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Παρόλα αυτά όμως, η 49χρονη Γκουίνεθ Λι, πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο στη πραγματικότητα δεν διαλύει αλλά…σώζει ένα γάμο. «Σώζω γάμους. Πολλοί μου λένε ότι δεν έχω ηθικούς φραγμούς και ότι καταστρέφω γάμους, ωστόσο αν οι εραστές μου είχαν μείνει πιστοί στις γυναίκες τους, θα είχαν καταλήξει σε διαζύγιο».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA