Μενού
  • Α-
  • Α+

Eνας πρωτότυπος διαγωνισμός σέρφινγκ έλαβε χώρα στην Καλιφόρνια, καθώς οι συμμετέχοντες ήταν χαριτωμένα σκυλάκια. Ωστόσο, για τους ντόπιους δεν είναι κάτι το περίεργο, καθώς ο συγκεκριμένος διαγωνισμός γίνεται στις περίφημες παραλίες της πολιτείας εδώ και περίπου 15 χρόνια και φυσικά κάθε χρόνο προσελκύει πολλούς θεατές, συμπεριλαμβανομένων πολλών σκύλων που παρακολουθούν από την αμμουδιά.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία - Ζελένσκι: Ζήτησε περαιτέρω κυρώσεις για τη ρωσική «πυρηνική τρομοκρατία» στη Ζαπορίζια

Τα σκυλάκια έχουν 12 λεπτά στη διάθεσή τους για να μπουν στη θάλασσα και να δείξουν τις ικανότητές τους στο σέρφινγκ προσπαθώντας να δαμάσουν πέντε μεγάλα κύματα και μάλιστα με διαιτητές να εποπτεύουν τις προσπάθειες τους. Τα σκυλάκια διαγωνίζονται σε διάφορες κατηγορίες και μία από αυτές είναι ο χρόνος παραμονής τους πάνω στη σανίδα του σερφ, αλλά και το επίπεδο δυσκολίας του εκάστοτε κύματος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA