Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα συγκλονιστικό βίντεο με μια απόπειρα ανθρωποκτονίας κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκλονίζει με την σκληρότητα της πράξης. Ενας άνδρας βρίσκεται σε ένα σιντριβάνι με τη σύντροφό του και την έχει πιάσει από τα μαλλιά, προσπαθώντας να βυθίσει το κεφάλι της στο νερό. Ο 52χρονος άνδρας, ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί και τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας, δροσιζόταν στο νερό μαζί με τη σύντροφό του. Ενας περαστικός προσφέρθηκε να τους βγάλει φωτογραφία, ενώ βρίσκονταν στο σιντριβάνι σε ένα πάρκο στη Βαλένθια της Ισπανίας και τράπηκε σε φυγή κλέβοντάς τους το κινητό.

Ο άνδρας πίστεψε ότι η σύντροφός του ήταν μπλεγμένη στην κλοπή και προσπάθησε να την πνίξει στο σιντριβάνι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τα πλάνα από το κινητό τηλέφωνο δείχνουν τον άνδρα, ο οποίος φαίνεται να είναι μεθυσμένος, να αρπάζει άγρια τη γυναίκα από τα μαλλιά και να την αναγκάζει να βάλει το κεφάλι της μέσα στο νερό. Ο άνδρας φαίνεται να της μιλάει καθώς της επιτίθεται. Πολίτες που ήταν μαζεμένοι τριγύρω έβλεπαν να εκτυλίσσεται μπροστά τους μια σκηνή βγαλμένη από... θρίλερ κι ένα άτομο ακούγεται να φωνάζει: «Θα τη σκοτώσει». Καθώς το πλήθος τον εκλιπαρεί να την αφήσει να φύγει, αυτός κρατιέται σφιχτά μέχρι που ένας άνδρας αποφασίζει να βουτήξει και να τον πιάσει από το λαιμό. Ακολουθεί κι ένας δεύτερος, που άρχισε να τον γρονθοκοπεί καθώς δεν άφηνε τη γυναίκα να φύγει. Τελικά, κατάφεραν να τον περιορίσουν και να σώσουν τη γυναίκα, την ώρα που είχε ήδη κληθεί η Αστυνομία από τους υπόλοιπους πολίτες που βρίσκονταν στην πλατεία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA