Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις διακοπές του στην Ελλάδα συνεχίζει ο Βρετανός απερχόμενος πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος τη Δευτέρα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, παραμένει στην Εύβοια. Λίγες εβδομάδες πριν αποχωρήσει από την πρωθυπουργία, ο Τζόνσον επέλεξε να κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Η επιλογή του όμως προκάλεσε σάλο στη Βρετανία. Οι Βρετανοί τον στοχοποιούν καθώς, όπως λένε, απολαμβάνει τις διακοπές του, ενώ η Βρετανία μαστίζεται από κρίση κόστους ζωής. Όπως σχολιάζει η Daily Mail, ηγείται μίας «κυβέρνησης ζόμπι». Από την πλευρά τους οι Εργατικοί χαρακτηρίζουν τις τελευταίες εβδομάδες της διακυβέρνησής Τζόνσον ως ένα «μεγάλο πάρτι», καθώς εκείνος απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την Κάρι Σίμοντς στην Ελλάδα. 

Ο Μπόρις Τζόνσον που παραιτήθηκε από την ηγεσία του κόμματός του, των Συντηρητικών, και από την πρωθυπουργία στις 7 Ιουλίου, θα παραμείνει στην ηγεσία της χώρας μέχρι το κόμμα να εκλέξει νέο πρόεδρο, που θα αναλάβει και την πρωθυπουργία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας σκοπεύει να μετακομίσει με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του στο νότιο Λονδίνο και συγκεκριμένα, στο Ντάλγουιτς Βίλατζ. Στην ίδια περιοχή είχε μετακομίσει και η Μάργκαρετ Θάτσερ με τον σύζυγό της, όταν αποχώρησε και εκείνη από την πρωθυπουργία, το 1990.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA