Μενού
  • Α-
  • Α+

Το όνομα του διάσημου τενόρου, Πλάθιντο Ντομίνγκο, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, εμπλέκεται σε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στην Αργεντινή και μεταξύ των εγκλημάτων της ήταν και η σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων. Σύμφωνα με την El Pais, η Αστυνομία πραγματοποίησε μεγάλη έρευνα για τη δράση της οργάνωσης BA, η οποία δρούσε με την επωνυμία «Buenos Aires Yoga School» πραγματοποιώντας 50 εφόδους και 19 συλλήψεις, καθώς επίσης προχωρώντας και στη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων.

Διαβάστε ακόμη: Βενετία: Τουρίστες έκαναν σερφ στο Μεγάλο Κανάλι - Η έκρηξη του δημάρχου και οι συλλήψεις τους

Βάσει των στοιχείων που έχει στα χέρια της η Αστυνομία στην οργάνωση εμπλέκονται πολιτικοί, άνθρωποι με επιρροή και πολλοί άνθρωποι από τον χώρο του θεάματος μεταξύ των οποίων και ο Πλάθιντο Ντομίνγκο, σύμφωνα πάντα με την El Pais. Μάλιστα, πολλά Μέσα στη Λατινική Αμερική έχουν μεταδώσει αποσπάσματα ηχογραφήσεων που αποκτήθηκαν με υποκλοπή και στα οποία ισχυρίζονται ότι ακούγεται η φωνή του Ντομίνγκο, ο οποίος λένε ότι ήταν δραστήριο μέλος της οργάνωσης. Ωστόσο, οι ημερομηνίες των ηχογραφήσεων δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. 

Σε ένα απόσπασμα από τις εν λόγω ηχογραφήσεις, ένας άνδρας που φέρεται να είναι ο Ντομίνγκο ακούγεται να μιλά σε μια γυναίκα με το όνομα «Μέντι» και να σχεδιάζουν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή. Ο άνδρας περιγράφει με λεπτομέρειες το πώς σχεδιάζει να φύγει από ένα δείπνο χωριστά από τους μάνατζερ και άλλους εκπροσώπους του, χωρίς να τον αντιληφθούν, ώστε να μπορέσει να τη συναντήσει. Σε άλλο δε απόσπασμα ακούγεται η «Μέντι» να τηλεφωνεί στον φερόμενο ως αρχηγό της οργάνωσης για να πανηγυρίσει για τα σχέδια της με τον άνδρα, τον οποίο αποκαλεί «Πλάθιντο». Να θυμίσουμε ότι από το 2019, περισσότερες από 20 γυναίκες έχουν κάνει δημόσια καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά του Ντομίνγκο με αποτέλεσμα ο Ντομίνγκο να αποχωρήσει από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης και να παραιτηθεί από το ρόλο του ως γενικός διευθυντής της LA Opera στην Καλιφόρνια. 

Πάντως, παρά τις καταγγελίες, ο 81χρονος σήμερα Ντομίνγκο έχει καταφέρει τους τελευταίους μήνες να επανεμφανιστεί στη σκηνή και να δώσει παραστάσεις σε όλη την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και τη Μέση Ανατολή, ενώ σε αφιέρωμα της Deutsche Welle τον Ιανουάριο του 2021, ο ίδιος αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο, αρκούμενος στο να πει ότι προτιμά να «αφοσιωθεί σε άλλες προκλήσεις».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA