Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένος ο Αλεξάντερ Ντούγκιν δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι η κόρη του, Ντάρια Ντούγκινα, είναι νεκρή. Η 30χρονη είχε δανειστεί το αυτοκίνητο του πατέρα της, στο οποίο άγνωστοι είχαν βάλει βόμβα. Οταν εκείνη ανέπτυξε ταχύτητα, έγινε έκρηξη και η Ντάρια Ντούγκινα κάηκε ζωντανή. Ο πατέρας της, στενός συνεργάτης του Βλαντίμιρ Πούτιν, με κάποιους να τον αποκαλούν και το «μυαλό» του Ρώσου προέδρου έφτασε στο σημείο από τους πρώτους. 

Στα βίντεο που έχουν κατακλύσει τα social media, φαίνεται ο Αλεξάντερ Ντούγκιν να παρακολουθεί τα σωστικά συνεργεία που φτάνουν στο σημείο της έκρηξης. Πιάνει το κεφάλι του και πηγαινοέρχεται πάνω κάτω σε κατάσταση σοκ. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Στόχος ήταν ίδια ο ίδιος

«Οι τρομοκράτες του ουκρανικού καθεστώτος προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον Αλεξάντερ Ντούγκιν και σκότωσαν την κόρη του σε αυτοκίνητο» έγραψε στο Telegram. Αν και ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιος μπορεί να τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό, ο επικεφαλής του DPR στο Ντονέτσκ, Ντένις Πουσίλιν, κατηγόρησε τους Ουκρανούς «τρομοκράτες» για την έκρηξη.

Οπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, ο Αλεξάντερ Ντούγκιν αποφάσισε τελευταία στιγμή να επιστρέψουν με ξεχωριστά αυτοκίνητα από την εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA