Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι μία από τις πιο ασυνήθιστες ιστορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και έχει να κάνει με... ξυλοδαρμό ενός άνδρα, ο οποίος επιτέθηκε με πέτρες σε μακάκους στην Ινδία και εκείνοι του ανταπέδωσαν με ξύλο!  Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να εκτοξεύει πέτρες σε μία αγέλη από το είδος μαϊμούδων, μέχρι που ένα από τα ζώα του επιτίθεται και τον βγάζει νοκ-αουτ με μια κίνηση! Σύμφωνα με την thesun.co.uk, το περιστατικό καταγράφηκε στη περιοχή Uttar Pradesh που βρίσκεται στα βόρεια της χώρας. Τα ζώα αποφεύγουν τις ρίψεις και τρέπονται σε φυγή, όμως ένα από αυτά μένει πίσω, καθώς έχει βάλει στο «μάτι» τον διώκτη τους.

Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: Η γνωστή drag queen Valencia κατέρρευσε και πέθανε επί σκηνής

Έτσι, στο βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο, φαίνεται ο μακάκος να πηδά σε μια προεξοχή και στη συνέχεια να εκτοξεύεται στον άνδρα, ρίχνοντας τον τον κατευθείαν στο έδαφος. Μάλιστα, στη συνέχεια διακρίνεται ο άντρας να σηκώνεται με σκισμένη μπλούζα και με απορία στο βλέμμα του, ενώ αρπάζει ακόμα μια πέτρα για να την πετάξει, όμως σταματάει και φεύγει, αφού ο μακάκος είχε εξαφανιστεί.

Σημειώνεται, ότι η Ινδία είναι μια χώρα με μεγάλο πληθυσμό, ο οποίος καθώς πολλαπλασιάζεται, αναζητεί περισσότερο χώρο, οπότε καταπατώνται από τον άνθρωπο συνέχεια εκτάσεις γης, οι οποίες κανονικά φιλοξενούσαν άγρια ζωή. Οι επιθέσεις λοιπόν από άγρια ζώα δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, καθώς αναζητούν τροφή και πηγαίνουν σε περιοχές που μένουν άνθρωποι. Μάλιστα, καθώς τα χρόνια περνούν μειώνονται όσες αφορούν ιδιαίτερα άγρια ζώα, όπως ελέφαντες, τίγρεις και λεοπαρδάλεις.

Παρόλα αυτά, το τελευταίο χρονικό διάστημα αυξάνονται οι επιθέσεις προς τους ανθρώπους, από ζώα που θεωρούνταν «ακίνδυνα», όπως οι μαϊμούδες και ιδιαίτερα οι Μακάκοι, οι οποίοι πέρα από την εύρεση τροφής, μπορεί να αναπτύξουν σχέσεις με τους ανθρώπους, οι οποίες οδηγούν συνήθως σε καταστροφικά αποτελέσματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA