Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντδράσεις έχουν προκαλέσει στις συντηρητικές φωνές των ΗΠΑ οι νέες φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και δείχνουν τον Χάντερ Μπάιντεν, γιο του προέδρου των ΗΠΑ, να κάνει γυμνός νεροτσουλήθρα και να παρτάρει με γυμνές γυναίκες. Σύμφωνα με τη Daily Mail, στα βίντεο φαίνεται ο Χάντερ να διασχίζει το γκαζόν ενός πολυτελούς Airbnb αξίας 4.140 δολαρίων ανά διανυκτέρευση στο Μαλιμπού, να βγάζει τα ρούχα του μένοντας γυμνός και να γλιστράει σε μια νεροτσουλήθρα στην πισίνα του ακινήτου.

Διαβάστε ακόμη: Ρωσία: Σε ποιες χώρες ταξιδεύουν οι άνδρες που δεν θέλουν να πολεμήσουν - Επιμένει στα πυρηνικά ο Πούτιν

Άλλες εικόνες τον δείχνουν να κάνει ομαδικό σεξ και να διασκεδάζει με γυναίκες στο τζακούζι της πολυτελούς ενοικιαζόμενης κατοικίας του το 2018. Τα βίντεο ήταν αποθηκευμένα στο εγκαταλελειμμένο laptop του Χάντερ και περιήλθαν στην DailyMail.com. Αυτό συμβαίνει την ώρα που ο πρόεδρος Μπάιντεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χάντερ και τον επαίνεσε που ξεπέρασε τον εθισμό του στα ναρκωτικά σε συνέντευξη που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Ο Χάντερ φάνηκε να έχει παιχνιδιάρικη διάθεση εκείνη την εβδομάδα, καθώς λίγες μέρες νωρίτερα φιλοξένησε φίλους του σε ένα δεύτερο ενοικιαζόμενο ακίνητο στο Δυτικό Χόλιγουντ και τους έβαλε να τον φωτογραφίσουν ποζάροντας με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου παρόμοια με το σήμα κατατεθέν του πατέρα του Τζο, ένα ανοιχτό κόκκινο κασκόλ, ένα μικροσκοπικό λευκό εσώρουχο και κοκκινόλευκα αθλητικά παπούτσια. Ακόμη, βίντεο με τον Χάντερ στο ακίνητο των 7 εκατομμυρίων δολαρίων στην πλαγιά του λόφου του Δυτικού Χόλιγουντ τον δείχνουν να ψήνει και να χορεύει γυμνόστηθος, ενώ δύο άγνωστοι άνδρες κάθονταν κοντά του στην πισίνα. 

Ένα αντίγραφο ενός από τα βίντεο, που δείχνει τον Χάντερ να κάνει βόλτα με το ποδήλατο και να καταλήγει στην νεροτσουλήθρα, κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Ιούλιο. Το βίντεο υποστηρίχθηκε ότι προέρχεται από μια παρτίδα υλικού που αναρτήθηκε στο αμφιλεγόμενο chatroom 4chan, το οποίο φέρεται να προέκυψε από χακάρισμα του λογαριασμού iCloud του Χάντερ. Ωστόσο, οι αναφορές για το χάκινγκ δεν επαληθεύτηκαν και η DailyMail.com βρήκε το ίδιο περιεχόμενο που περιείχε ο εγκαταλελειμμένος φορητός υπολογιστής του Χάντερ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA