Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας ακόμα Ελληνας του εξωτερικού, τα πηγαίνει περίφημα, και ζητά κι από άλλους συμπατριώτες μας να πάνε να τον βρουν. Σουβλατζίδικο στο Δουβλίνο, έβαλε αγγελία ζητώντας από Ελληνες να μεταναστεύσουν στην Ιρλανδία και να δουλέψουν στο ψητοπωλείο με απολαβές που εδώ τις παίρνει... ceo! Υπεύθυνος της επιχείρησης μιλώντας σχετικά με την αγγελία, αποκάλυψε ότι η δουλειά έχει ζήτηση και στο πλευρό του βρισκόταν η τελευταία προσθήκη της «ομάδας» στο σουβλατζίδικο, ο οποίος πήγε στο Δουβλίνο πριν από δύο μήνες και δηλώνει κατευχαριστημένος.

Η επιχείρηση λοιπόν, δίνει μισθό έως 2.500€ το μήνα, δωρεάν εισιτήριο για να πάει ο ενδιαφερόμενος στο Δουβλίνο και δωρεάν διαμονή για τουλάχιστον 15 μέρες σε ξενοδοχείο, μέχρι να αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του και να αρχίσει να φτιάχνει τη νέα του ζωή! «Θέλω ανθρώπους που να ξέρουν τη δουλειά, να την αγαπούν και να αποδώσουν την ελληνική εικόνα στο σουβλάκι» λέει στο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» ο Στάθης Φερράς, διευθυντής λειτουργίας του σουβλατζίδικου.

Συγκρίνοντας την οικονομική κατάσταση με την Ελλάδα, ο κ. Φερρας είπε ότι «ο κατώτατος μισθός στην Ιρλανδία είναι 1.600 ευρώ» ενώ ένα διάρι με αντίστοιχες τιμές Αθήνας-Θεσσαλονίκης κοστίζει στο Δουβλίνο από 750-850 ευρώ το νοίκι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA