Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρός στην τουαλέτα του σπιτιού ενός φίλου του στο Λος Άντζελες βρέθηκε ο ράπερ Coolio ο οποίος έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο όταν το 1995 κυκλοφόρησε το «Gangsta's Paradise» το οποίο ήταν το soundtrack της ταινίας «Dangerous Minds» με πρωταγωνίστρια τη Μισέλ Φάιφερ. Ο επί χρόνια μάνατζερ του ανέφερε ότι ο 59χρονος Coolio (το πραγματικό όνομα ήταν Artis Leon Ivey Jr.) πήγε στην τουαλέτα στο σπίτι του φίλου του, αλλά αργούσε να βγει με τον φίλο να ανησυχεί και τελικά να μπαίνει στην τουαλέτα και να βρίσκει τον τραγουδιστή ξαπλωμένο στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις του.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Σύμφωνα με το TMZ, που μίλησε με τον μάνατζερ του ράπερ, τα μέλη του πληρώματος του ασθενοφόρου που έφτασαν στο σημείο εκτίμησαν πως ο Coolio υπέστη ανακοπή καρδιάς, ωστόσο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ή αιτία θανάτου του. Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Coolio μοιράστηκε στο Twitter και ο ράπερ Ice Cube.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA