Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναστάτωση προκαλούν στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και όχι μόνο οι αποκαλύψεις που θέλουν τον αναπληρωτή επικεφαλής της διεύθυνσης ποιμαντικής στο εκπαιδευτικό ίδρυμα Thomas's Battersea - όπου ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ πήγαιναν μέχρι πρότινος - να δηλώνει ένοχος για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών. Σύμφωνα με τη Daily Mail 34χρονος Μάθιου Σμιθ εμφανίστηκε την Τετάρτη στο δικαστήριο του Westminster Magistrates με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία σχετίζεται με τη δημιουργία και διανομή εικόνων παιδικής πορνογραφίας. Οι κατηγορίες δεν αφορούν παιδιά του διάσημου βρετανικού σχολείου, η φοίτηση στο οποίο κοστίζει πάνω από 20.000 λίρες ετησίως.

Διαβάστε ακόμη: Τζον Φέτερμαν: Ο γερουσιαστής που θέλει «η Αγία Σοφία να γίνει ξανά μουσείο»

Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ φοιτούσαν και οι δύο στο Thomas's Battersea μέχρι τις αρχές του τρέχοντος έτους, όταν μετακόμισαν στο Lambrook School, κοντά στο Άσκοτ. Είχαν φύγει από το ίδρυμα, τη στιγμή που προσλήφθηκε ο Σμιθ. Σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εστάλη στους γονείς των παιδιών, το σχολείο ανέφερε ότι ο ρόλος του Σμιθ τερματίστηκε αμέσως μόλις η διεύθυνση έμαθε για τις κατηγορίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA