Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την ιστορική και μάλλον απροσδόκητη νίκη τους επί της Γερμανίας, στην πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ, οι Ιάπωνες παίκτες εντυπωσίασαν, καθώς άφησαν το αποδυτήριό τους στο Διεθνές Στάδιο Khalifa πεντακάθαρο. Το ίδιο άλλωστε είχαν κάνει και οι οπαδοί στις κερκίδες του γηπέδου, με εικόνες και βίντεο να κάνουν το γύρο του κόσμου. Πειθαρχία επέδειξαν μάλιστα οι φίλαθλοι και σε κεντρικούς δρόμους του Τόκιο, κατά τους πανηγυρισμούς.

Διαβάστε ακόμα: Μουντιάλ 2022: Ιάπωνες πανηγυρίζουν έξαλλα και εξαφανίζονται όταν ανάψει πράσινο

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Συγκεκριμένα, μετά την ιστορική νίκη, οι παίκτες της Ιαπωνίας «γυάλισαν» τα αποδυτήρια, τακτοποίησαν τις πετσέτες, τα μπουκάλια νερού και τα τρόφιμα σε σειρά στη μέση του χώρου, ενώ άφησαν και origami, το σύμβολο καλής τύχης και μακροζωίας στη χώρα τους. Υπενθυμίζεται ότι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία, οι παίκτες της Ιαπωνίας κέρδισαν και πάλι τον θαυμασμό του κόσμου όταν καθάρισαν τα αποδυτήριά τους μετά την ήττα τους με 3- 2 από το Βέλγιο στη φάση των «16» και άφησαν πίσω τους ένα σημείωμα που έλεγε «Ευχαριστώ» στα ρωσικά.

Την ίδια ώρα, Ιάπωνες πανηγυρίζουν ξέφρενα σε κεντρικό δρόμο του Τόκιο για τη νίκη της ομάδας τους και αδειάζουν το οδόστρωμα σε δευτερόλεπτα όταν ανάψει πράσινο. Υπενθυμίζεται ότι τα στιγμιότυπα από φιλάθλους και παίκτες χωρών δίνουν και παίρνουν στο Διαδίκτυο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA