Μενού
  • Α-
  • Α+

Έντονες αντιδράσεις είχε προκαλέσει στο Ρεπουμπλικανικό στρατόπεδο και το συντηρητικό Τύπο η απόφαση του Τζο Μπάιντεν να αναθέσει το σημαντικό θώκο του διευθυντή πυρηνικών αποβλήτων στον Σαμ Μπρίντον, έναν ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστή που το βιογραφικό του ταίριαζε άψογα για την εν λόγω θέση. Τώρα, οι ίδιες φωνές κραυγάζουν ότι «είχαν δίκιο» επειδή ο Μπρίντον κατηγορείται πως έκλεψε βαλίτσα.

Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: Γυναίκα προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα αεροπλάνου και δάγκωσε επιβάτη

Ο Σαμ φέρεται να άρπαξε στις 16 Σεπτεμβρίου βαλίτσα αξίας 2.325 δολαρίων, του οίκου Vera Bradley, από την παραλαβή αποσκευών στο αεροδρόμιο «St. Paul» της Μινεάπολης, όπως αναφέρουν δικαστικά έγγραφα. Κατηγορείται ότι έκλεψε τη βαλίτσα μιας γυναίκας από το αεροδρόμιο της Μινεάπολης, άδειασε τα ρούχα και χρησιμοποιούσε μάλιστα την τσάντα για έναν μήνα. Όταν οι Αρχές τον εντόπισα, εκείνος αρνήθηκε τους ισχυρισμούς. «Ήταν τα δικά μου ρούχα όταν άνοιξα την τσάντα» επισήμανε. Μετά, ανέφερε ότι έκανε λάθος.

Συνειδητοποίησε για πρώτη φορά πως η βαλίτσα δεν ήταν δική του όταν την άνοιξε στο ξενοδοχείο, όπως αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα. «Αγχώθηκα μήπως κάποιος νομίσει ότι την έκλεψα, οπότε άδειασα τη βαλίτσα και πέταξα τα ρούχα της γυναίκας στα συρτάρια του δωματίου του ξενοδοχείου» παραδέχθηκε. Όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε για πρώτη φορά για την κλεμμένη βαλίτσα, εξέτασε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που έδειχνε το άτομο Μπρίντον να αρπάζει τις αποσκευές από το καρουζέλ και να αφαιρεί την ετικέτα ταυτότητας που ανέγραφε το όνομα του ιδιοκτήτη. Εάν καταδικαστεί, ο Μπρίντον μπορεί να αντιμετωπίσει έως και πέντε χρόνια φυλάκιση ή/και πρόστιμο 10.000 δολαρίων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA