«Το τρίτο κύμα έχει ήδη αρχίσει στην Αττική. Το ερώτημα είναι πόσο γρήγορα θα κορυφωθεί και πόσο ψηλά θα πάει και αυτό θα εξαρτηθεί από τη στάση όλης της κοινωνίας. Πρώτο μέλημα είναι να μη γίνει το τρίτο κύμα τεράστιο και να μην παρασύρει τα νοσοκομεία και τον κοινωνικό ιστό» υπογραμμίζει ο κ. Παυλάκης μιλώντας στο Open.
Ερωτηθείς αν διαφωνεί με τη μέθοδο ακορντεόν που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, ο κ. Παυλάκης λέει: «η καλύτερη μέθοδος κατά τη γνώμη μου είναι να χτυπάς τον ιό γρήγορα και σκληρά. Δηλαδή μία καραντίνα νωρίς όπως αυτή της Κίνας, απέδωσε. μια σκληρή καραντίνα κατάφερε να ξεκληρίσει την πανδημία από την Κίνα και ξανάνοιξε την οικονομία της».
- Το πέσιμο ΠΑΣΟΚ στους δημοσκόπους, η δύναμη του Τσίπρα στην Αττική και το λάθος του Γιούνκερ
- Survivor: Τα πρώτα λόγια του Σταύρου Φλώρου - «Μαμά, τι να στεναχωριέμαι; Ζω, όλα τα άλλα θα τα δούμε»
- Eurovision 2026: Αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας φέτος - Ανησυχίες για χειραγώγηση από το Ισραήλ
- Μαριάννα Καλλέργη για Survivor: «Ήμουν σαν πτώμα, με έσερναν - Η παραγωγή ήταν έξαλλη που πήγα νοσοκομείο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.