Μενού
  • Α-
  • Α+

«Αναγκάζομαι να βγω να μιλήσω για προστατέψω κι άλλα παιδάκια» τόνισε στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο πατέρας, τον πήραν τηλέφωνο από το σχολείο και του είπαν να μεταβεί εκεί ώστε να πάρει τον γιο του γιατί είχε έναν τσακωμό λέγοντας του πως δεν πρέπει να ανησυχεί.

«Μόλις πήγα με ενημέρωσαν πως το παιδί πρέπει να το δει και γιατρός. Τρομοκρατήθηκα» ανέφερε.

Όπως κατήγγειλε η «συμμορία» του σχολείου (6,7 παιδιά το πολύ) προκαλούν από το δημοτικό το παιδί του να τσακωθεί μαζί τους πετώντας πέτρες κάτι το οποίο ο ανήλικος μαθητής δεν το έχει κάνει ποτέ.

«Χτες του έκοψαν μπουνιά και μετά από αυτή το παιδί δεν θυμάται τίποτα, ενώ στη συνέχεια του έριξαν και μία κλωτσιά» δήλωσε ο πατέρας του.

«Πολύ θα ήθελα να μάθω το γιατί. Η κατάσταση αυτή υπάρχει εδώ και χρόνια, από το δημοτικό» επεσήμανε.

«Πριν από δύο μήνες περίπου, οι ίδιοι χτύπησαν ξανά το παιδί και η γυμνασιάρχης μου δήλωσε πως δεν θα αντιμετωπίσει ξανά πρόβλημα στο σχολείο» εξήγησε και είπε «δεν βρήκα καμία λύση όταν απευθύνθηκα στη διευθύντρια. Έτσι θέλω η συγκεκριμένη κυρία να σταματήσει να ”προστατεύει” το παιδί μου. Ρώτησα τη διευθύντρια εάν τιμώρησε το παιδί που χτύπησε τον γιο μου και μου είπε πως του έδωσε μία μέρα αποβολή, κάτι το οποίο σημαίνει ”ρίξε κι εσύ μία μπουνιά μπορείς”» είπε ο πατέρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA