Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στην ιστοσελίδα GRTimes η κ. Κανελλοπούλου εκτίμησε πως οι οίκοι θα μπορούσαν να εργαστούν ακολουθώντας μία σειρά από μέτρα.

«Μόνο το 10% των γυναικών που εργάζονται στο σεξ έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Το 90% των εκδιδόμενων γυναικών αυτή τη στιγμή πεινάει» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Και προσθέτει πως: «Το υπόλοιπο 90% είναι στη μαύρη εργασία. Όχι επειδή δε θέλουν, αλλά επειδή δεν επιτρέπεται. Πριν κάποιους μήνες είχαμε πάει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ώστε να διεκδικήσουμε αλλαγή του νόμου. Που θες να δουλεύεις; Στο δρόμο; Ας έχεις το μπλοκάκι σου, ώστε να μπορείς να παίρνεις τα επιδόματά σου και τη σύνταξή σου. Τώρα ο μόνος τρόπος να ασφαλιστείς είναι να δουλεύεις σε κάποιον οίκο ανοχής».

Ενώ μεταξύ άλλων σημειώνει πως: «Θα μπορούσαμε να εργαστούμε, χρησιμοποιώντας μάσκες και μία σειρά από άλλα μέτρα. Άλλωστε, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα γίνεται το έλα να δεις».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA